Wonen op Hawaii voor $60.000 - op jouw bankrekening

Pak je koffers maar: het enige wat je nodig hebt is deze opleiding…

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen

Zo mooi als een vakantie kan zijn, zo vervelend is het als-ie weer is afgelopen. Ooit wel eens de gedachte binnen voelen sluipen om je levenskeuzes te heroverwegen en je afgevraagd waarom je niet gewoon kunt blijven?

Tuurlijk. Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je naar huis zult moeten, waarbij je baan een van de belangrijkste is. Rekeningen betalen ten slotte niet zichzelf. Wat als we je vertelden dat je in een paradijs kunt wonen terwijl die rekeningen betaald worden? Klinkt goed? Lees maar gauw door dan.

Advertisement - Continue Reading Below

Op Hawaii is er momenteel een tekort aan leraren, en de staat heeft 1.600 vacatures te vullen vóór het schooljaar begint aankomende heerst. De grootste uitdaging daarbij blijkt het vinden van werknemers die daadwerkelijk in Hawaii willen blijven. Corey Rosenlee, voorzitter van de Hawaii State Teachers Association, legt uit:
‘Hawaii heeft een van de hoogste omloopsnelheid in leraren van het land, wat komt door mensen die van het vasteland komen. Ze zeggen ‘ik kan hier niet wonen’, vertrekken en dan moeten we weer terug om nieuwe mensen aan te nemen, voor een cyclus die zicht blijft herhalen.’

More From Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen
Tips om beter te slapen
Wie ga jij gelukkig maken met een nieuw interieur?
Het ultieme nieuwjaarscadeau: €5000 shoptegoed

Al klinkt dat demotiverend, wij kunnen ons toch niet voorstellen wáárom je precies niet in Hawaii zou willen wonen. Motivatie nodig?

 

 
Er is meer: in aanvulling op het standaardsalaris voor leraren van $56.000, biedt de staat een bonus van $6.000 (dat is dus een slordige € 5280) aan leraren voor speciaal onderwijs, hogere wiskunde en hogere scheikunde.

Dus, als je het plannen van een les vanuit een hangmat tussen twee palmbomen wel ziet zitten, vlieg dan snel naar Hawaii’s State Department of Education en leer meer over hoe je kunt solliciteren voor die droombaan. Het strand wacht op je.

Bron: ELLE Decor

 

Altijd al gedroomd van wonen in Disney World? HET KAN NU! >

In San Francisco woon je íets duurder: dit is het goedkoopste huis van de stad >