Earth Day giveaway! De derde editie van The Green Gallery is live

Met een groen extraatje voor jou om te winnen.

Wie zegt dat alleen jonge bloempjes mooi zijn? De lenteuitgave van The Green Gallery richt zich op bloemendames op leeftijd met nét zo veel schoonheid. Onder het thema Shifting blooms in Spring viert het online magazine de ontluikende natuur, die zich langzaam ontpopt tot bloeiend groen - en uiteindelijk vergaat. En juist in die vergankelijkheid schuilt schoonheid.

Wat verder? Oa vergeten bloemen die de tand des tijds niet hebben doorstaan (neem de anemoon, hallo, echt wel mooi!), inspirerende verhalen van de oprichtsters van Local Milk en Kinfolk Magazine en een speciale Earth Day giveaway.

Advertisement - Continue Reading Below

Omdat het vandaag Earth Day is en de wereld zich bewust maakt van de natuur om zich heen, vieren wij dat met een kleinigheidje. We mogen namens The Green Gallery een aantal limited notitieboekjes weggeven aan onze lezers: klein maar fijn, fluweelzacht, met inspirerende leuzen, mooie foto's en ruimte voor je eigen ding. Winnen? De eerste twintig mensen die een berichtje sturen naar elle.decoration@hearst.nl met als onderwerp "Earth Day giveaway" krijgen een handgenummerd exclusief exemplaar op de mat. En het lentenummer van The Green Gallery? Dat lees je hier

 

De nieuwste editie van ELLE Decoration (die nu in de winkel ligt) is ook hartstikke groen >
Handig: 10 kamerplanten die de luchtvochtigheid in huis verhogen >