Yes! Door Sprinklr vergaan je planten nooit meer

En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Welcome (to my) jungle!

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Activiteiten boeken met Airbnb experience
Dit is het nieuwe it-hotel in Parijs
The Tribute is het jubileumontwerp van Hästens

Dat groen zijn, dat wil in ons land nog niet overal zo goed lukken. Zeker in dichtbevolkte gebieden zoals in de Randstad is groen soms ver te zoeken. Gelukkig zijn er instanties die zich hiervoor hard maken, en de Nederlandse stad groener willen maken. Zo ook Sprinklr, dat zich richt op Utrecht en Amsterdam.

Middels de crowdfundingcampagne Voor De Wereld Van Morgen, die opgezet is in samenwerking met Let it Grow en de ASN Bank, komt Sprinklr met seizoensboxen. Niet met landelijke groenten en ander eetbaars zoals je ze al kent, maar met planten. En laten wij daar nou heel erg dol op zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Nog leuker: Sprinklr heeft overal aan gedacht. Zelfs aan plantenliefhebbers die het nog voor elkaar krijgen een cactus de dood in te helpen. Bij de duurzame- en biologisch gekweekte planten in de box hoort namelijk ook een app, die je precíes vertelt hoe je je planten moet verzorgen. Inclusief sos-dienst, die je plant naar aanleiding van een ingestuurde foto binnen 36 uur alsnog digitaal probeert te reanimeren met advies. Als het dan nog mislukt…

More From Interieur Nieuws
20 articles
Activiteiten boeken met Airbnb experience
Dit is het nieuwe it-hotel in Parijs
The Tribute is het jubileumontwerp van Hästens
Tamara van Roij creëert de Flux Rug
IKEA opent een cadeauwinkel op Utrecht Centraal

 

Je kunt je plantenbox pre-orderen op spinklr.co, waar een extra voordeel aan verbonden zit. Een pre-order bezorgt jou namelijk ook nog een limited edition item van illustrator Gino Bud Hoiting. In het planten plus pottenpakket betekent dat een handgeschilderde pot, bij enkel de box krijg je een unieke zak voor om de plant.

 

Ken je deze al? 10 kamerplanten die de luchtvochtigheid in huis verhogen >
De derde editie van The Green Gallery is live! >