Een zeldzaam kijkje in Prince’s Paisley Park

Van zijn opnamestudio tot zijn Foo Foo Room.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen

Na het nieuws van het plotselinge overlijden van Prince, verzamelden fans zich voor zijn huis en studio Paisley Park in Chanhassen, Minnesota, om hun respect te tonen. Slechts een handjevol journalisten, vrienden en fans kregen ooit een kijkje binnen de muren van het landgoed van bijna zeventien vierkante kilometer groot. De rest van ons mocht zich af blijven vragen hoe het er uitzag achter dat strakke exterieur. Prince zorgde ervoor dat iedere gast zijn telefoon, camera en zelfs recorder en notebook achterliet voor hij of zij Paisley Park betrad.

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn nabestaanden werken er echter aan om ervoor te zorgen dat het publiek het landgoed wél kan betreden. ‘We hopen dat we Paisley kunnen maken tot wat Prince altijd wilde. Hij was bezig het om te toveren tot museum’, vertelt zijn ex, Sheila E., aan Entertainment Tonight. ‘Hij verzamelde memorabilia en spullen van al zijn tours, zoals mijn drums en zijn motor. Er zijn foto’s van hem te vinden in alle hallen, waarvan de een bekend is, en de ander nog nooit naar buiten is gebracht. Er is een muurschildering op de muur waar hij zijn handen open houdt, waar aan een zijde alle mensen staan die hem geïnspireerd hebben en aan de andere zijde alle mensen waar hij mee gespeeld heeft… het is prachtig.’

More From Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen
Tips om beter te slapen
Wie ga jij gelukkig maken met een nieuw interieur?
Het ultieme nieuwjaarscadeau: €5000 shoptegoed

Tot de dag dat de deuren van dat museum opengaan, moeten we het doen met een zeldzaam kijkje in Paisley Park dankzij nooit eerder vertoonde foto’s uit 1990, die onlangs pas vrijgegeven werden.

Fotografie: Getty

Terwijl de buitenkant er vrij steriel uitziet, staan er driehoekige lampen bovenop het gebouw die paars op zouden lichten wanneer Prince thuis was.

Fotografie: Getty

Prince’s opnamestudio zat ook in het gebouw. Meer zien? Bekijk hier de kleurenfoto's van zijn inpandige podium, de kluis waar hij zijn originele master recordings bewaarde en zijn zogenaamde Foo Foo Room.

Bron: ELLE Decor

 

Veeleisend? Dit huis voldoet aan AL je bizarre verwachtingen >
Op je wenken bediend: hotels in Amsterdam voor elke portemonnee >