Klaar met de man cave? Meet de lady lair

Twee woorden: kleur en klasse.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Dit belangrijke designevent in Milaan stopt
Gloednieuwe designhotspot opent in Milan
Little Greene the little book of color
De wetenschap achter het combineren van kleuren

Met de introductie van de zogenaamde she shed (een schattig schuurtje voor dames en de vrouwelijke tegenhanger van de man cave) waren wij het niet helemaal eens. Met het antwoord op de she shed, dat ook geschikt is voor vrouwen zonder tuin, echter wel. De lady lair van Phillip Thomas is zijn ontwerp voor een kamer in het Kips Bay Decorator Show House van dit jaar - een stijlvol en multifunctioneel toevluchtsoord voor de vrouw des huizes. 

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn bedoeling was om een omgeving te creëren die meerdere doelen dient. Zo staat er een groen bureau dat te gebruiken is als werkruimte en de creativiteit bevordert. Een stel fauteuils vormen een afgesloten tv-ruimte (eindelijk tranentrekkers kijken in alle rust!) en een knus daybed is ideaal voor de stiekeme middagdut of een nachtelijk uitstapje wanneer er iemand te hard snurkt in het echte bed.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Dit belangrijke designevent in Milaan stopt
Gloednieuwe designhotspot opent in Milan
Little Greene the little book of color
De wetenschap achter het combineren van kleuren
Voor nop naar het designwalhalla van Nederland?!
Winnen! Tickets voor een bijzondere beurs in 020

Maar het meest onconventionele deel van de kamer zijn toch wel de muren die versierd zijn met spuitverf. Om te voorkomen dat ze op de muren van een verlaten gebouw gingen lijken, bekleedde Thomas ze eerst met een canvas van nylon en viscose, voor hij de graffiti-artiest er op los liet. Wie goed zoekt, vindt zijn logo recht naast de ingang van de kamer, waarmee hij zijn eigen final touch geeft aan een klassiek, doch modern design. 

Wij zien ons onszelf wel even terugtrekken hier. Meer zien van het 2016 Kips Bay Decorator Show House? Check hun Instagram, of wip er even langs als je toch in de buurt van New York bent. 

Fotografie: Phillip Ennis
Bron: House Beautiful

 

Ok, ok, hier zijn we ook jaloers op: deze man bouwde het ultieme mannenhuis >
Vrouwen opgelet! Door te wonen op deze plek leef je langer >