De neonlamp is terug, en hóe

Het is tijd om out of the lightbox te denken.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

O, wat werd het sober in ons minimalistische leven. Het enige lichtpuntje met een knipoog leek de afgelopen jaren nog de lightbox – maar wees eerlijk, ook jij wilt wel weer eens out of die box denken. En ook niet langer zwart wit. Lucky you: BXXLGHT brengt de neonlamp terug.

Wees niet bang, de lightbox kun je via BXXLGHT ook nog gewoon krijgen. Maar dat retro uitstapje à la American diner, wij zien ‘m wel zitten. In principe blijft deze uitbundigere manier van expressie bij de basis: woorden als bron van betekenis. Je statement maak je dus nog op dezelfde manier, maar dan met een beetje extra in de vorm van neonkleuren en ledlampen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Jijzelf bent nog steeds een beetje betrokken bij het ontwerpproces: de woorden zijn vervangbaar door de lamp uit zijn plexiglas behuizing te schuiven en er een ander woordje voor terug te zetten. Nu is dat alleen nog Amour, Fantasy en Imagine, maar binnenkort ligt er een heel woordenboek voor je klaar. En wie neonverlichting associeert met energieverspilling, think again: de lampen zijn hartstikke duurzaam. Hebben? Je vindt ze hier.

En hoe leuk past-ie een eclectische mix?! >

In dit bad word je niet nat >