Zo geef jij de perfecte pool party

Om de volgende hittegolf ongeschonden door te komen.

Nu de temperaturen langzaam weer afnemen, is het tijd om op adem te komen en ons voor te bereiden op een (hopelijk) hete zomer. Want of je de afgelopen dagen nou horizontaal in de brandende zon hebt doorgebracht of jezelf angstig op hebt gesloten achter dichte gordijnen, goed weer is wel het perfecte excuus voor een poolparty. Ook als je geen zwembad hebt. Opblaasbad? Tuinslang?

Ok, de poolparty van Style Me Pretty is misschien iets te decadent voor een opblaaszwembad, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben. Kleed je tuin aan, sla wat drank in en nodig je vrienden maar uit voor de volgende hittegolf.

Advertisement - Continue Reading Below

DE TAFEL
Een feestje in de zorgeloze zomermaanden vraagt om een mooie tafelloper. Leg er kleine servetjes op, aantrekkelijk glaswerk en een goeie salade als centerpiece en het zit met de tafel wel snor. En hier en daar een bloem of een plant tilt je tafel nog net naar een hoger niveau. ‘Groen laat een tafel tot leven komen, dus denk bijvoorbeeld aan een tafelsetting waarin de kamerplanten die je al hebt de toon zetten, of ga naar buiten en knie een paar takken van een plant en zet ze in een mooie vaas’, zegt Abby Larson van Style Me Pretty.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
de meest gefotografeerde deur van Zuid-Italië
De meeste gefotografeerde deur van Zuid-Italië
Voetjes van de vloer! 10x de mooiste vloeren
Deze 15 interieuritems kunnen niet meer op je 30e
3x winterbloeiers voor je plantencollectie
6 interieurs in de kleur van de liefde

DE OMGEVING
Als het aankomt op een relaxte omgeving, vergeet dan vooral niet dat knusheid niet alleen geldt voor de koude wintertijd. Zorg voor zachte materialen als Turkse hamamdoeken over stoelen voor extra comfort. Helemaal luxe? Een mandje met slippers zodat je gasten hun schoenen uit kunnen schoppen en maximaal kunnen genieten.

DE BAR
Natuurlijk schenk jij je gasten hun eerste drankje in, maar dat kun je niet de hele dag volhouden als je de rest op rolletjes wilt laten lopen én zelf nog wilt relaxen. Zet daarom een bar cart of dranktafel naast je (opblaas)zwembad voor wanneer jij even niet op kunt kijken van je dessert-in-de-maak. ‘Een bar cart of tafel met drank nodigt uit voor self service, zodat jij je last-minute voorbereidingen voor het eten niet hoeft te verlaten’, zegt Larson.

Bron: ELLE Decor 

 

4 binnenideeën die ook buiten kunnen >
Dit doet een uurtje tuinieren met je lijf >