Je kunt tegenwoordig zonder moeite je eigen meubels ontwerpen

Als dit je niet dichter bij je droomhuis helpt!

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt

Wie het tegenwoordig het winkelaanbod niet genoeg meer vindt, kan zijn aankopen naar hartelust aanpassen naar eigen smaak. Sofa.com gaat een stapje verder, en laat je je meubels helemaal zelf ontwerpen. 

Sofa.com beperkt zich bijvoorbeeld niet tot het ontwerpen van een bank in Scandinavische stijl, maar laat je buiten je eigen bank ook je eigen bed of stoel ontwerpen, van klassiek tot retro of modern. Met keuze uit ruim vijftig verschillende modellen is het aanbod allesbehalve bescheiden. 

Advertisement - Continue Reading Below

Na het kiezen van een model naar keuze, kan het model bekleed worden met een keuze uit meer dan honderdvijftig stoffen; fluweel, linnen, corduroy, you name it. Is ook dat nog te gewoontjes voor je, dan kun je gaan voor een exclusievere optie uit het Design Lab, waarvoor elk seizoen een andere toonaangevende ontwerper aan de slag gaat. Zo ontwierp Anna Glover, winnares van de ELLE Decoration British Design Award voor dit seizoen oa de stof Paradise, met knipoog naar de tropische trend waar we ons maar al te graag mee omringen.

Voor de beleving kun je vooraf een boekje met inspiratie en stofstalen thuisbezorgd krijgen, zodat je keuze eigenlijk niet meer mis kan gaan. En gaat het tóch nog mis, dan kun je je bank gewoon nog retourneren.

 

5 gouden regels bij het kopen van een bank >
Koop je je bank online? Dan moet je hier op letten >