In deze Airbnb zie je het Great Barrier Reef vanuit je bed

En jij kunt er een nachtje winnen. 

Ontbijt op bed, Netflix in bed, is er iets wat niet beter is als je het in het comfort van je eigen bed doet? Nee. Om het lijstje af te maken: dit drijvende appartement dat je het adembenemende uitzicht op het Great Barrier Reef in Australië gunt terwijl je weggekropen tussen de lakens ligt.

En jij kunt daar dus slapen, voor gratis. Airbnb geeft één lucky winner (en drie gasten) op 13 juli de kans om een nachtje boven het koraalrif te dobberen. Vanwaar dit unieke aanbod? Allemaal vanwege de release van Disney Pixar’s nieuwste film Finding Dory, dat zich afspeelt in het rif. De luxe vlotten bestaan uit twee slaapkamers (eentje met stapelbed voor de kinderen), een badkamer, woonkamer en directe toegang tot de beste snorkel- en duikspot ter wereld.

Advertisement - Continue Reading Below

Gasten kunnen in de wereld onder hun genieten van zeshonderd types zacht en hard koraal, honderd soorten kwallen, drieduizend weekdieren, vijfhonderd soorten wormen, 1.625 verschillende vissen, 133 soorten haaien en roggen en meer dan dertig soorten walvissen en dolfijnen. Andere activiteiten zijn oa een tour door de privékoraaltuinen van het rif en een lunch door sterrenchef Neil Perry.

Meedoen? Stuur vóór 30 juni in waarom jij en je gasten geselecteerd zouden moeten worden voor een verblijf in het appartement via Airbnb. Win je, dan dekt Airbnb al je kosten. Nu nog hopen dat Ellen DeGeneres (de stem van Dory) ook nog ergens ronddobbert die dertiende juli. 

Bron: House Beautiful

 

7 hotels met superdeluxe (en bizarre) extra's >
Je kunt nu dus ook een nachtje in de Eiffeltoren winnen >