Dit designmerk opent een eigen pop-up café

Koffie op klassiekers.

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Wie o wie gaat er naar Kopenhagen?
Dit restaurant is gevestigd in een kerk in Londen
Dit tiny yellow house wordt in een dag gebouwd

Michael Thonet trok ooit vanuit Duitsland richting Wenen op zoek naar het geluk. Daar is waar hij het vond, en daar is het ook waar nu een hommage aan zijn design gebracht wordt. En aan koffie. Want waarmee kleed je een koffiecafé nou beter mee aan dan met Thonet - heb je ooit een bruine kroeg zonder de iconische gebogen barkruk gezien?

Advertisement - Continue Reading Below

Een bruine kroeg is het Thonet pop-up café dat op 29 juni in het voormalige postkantoor van Wenen opent niet. De royale vertrekken en binnenplaats zijn ingericht met de buighoutklassiekers, maar ook de stalen buismeubelen uit de Bauhaustijd en splinternieuwe ontwerpen van nu. Naast een koffiebar waar de duurzame koffie van het Oostenrijkse Jonas Reindl Coffee geschonken wordt, is een uitgebreide showroom te vinden met nog meer moois van Thonet.

Het project werd ontwikkeld samen met Jonas Reindl Coffee en Standart Mag, een koffiemagazine - wie onverhoopt uitgekeken raakt op de inrichting, kan zich dus altijd nog werpen op een stapel speciaal geselecteerde lectuur. 

 

Deze Franse bruidssuite is precies zo ontworpen als een bruidsjurk >
IKEA-fans opgelet: deze vestiging móet je een keer bezoeken >