Dit is 's werelds beroemdste en bizarste inloopkast

Champagne tijdens het aankleden, iemand?

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner

Everything is bigger in Texas. Zo ook de inloopkasten. Ooit een exemplaar gezien van 280 vierkante meter? Eentje met een wenteltrap in het midden die je naar de drie verdiepingen ervan brengt? Wij, met ons stadsappartement van drie keer de helft, in ieder geval niet. Tot we deze kast in een uitzending van Good Morning America tegenkwamen.

Volgende vraag: hoe vul je zo'n gigantische ruimte met kleding? Eigenaresse Theresa Roemer had er geen moeite mee en blijkt een geldige reden te hebben voor haar enorme kast. De dame in kwestie herbergt er namelijk meer dan dertig jaar aan kledingcollecties, en stelt er een aantal van haar prijswinnende bezitten als museumkunst tentoon - haar eerste Louis Vuitton tas en een gesigneerd paar Christian Louboutins bijvoorbeeld. Maar nog indrukwekkender is de champagnebar in de ruimte. Altijd handig tijdens het aankleden.

Advertisement - Continue Reading Below

More From Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint

En tóch wil Roemer er van af. Zij en haar man besloten onlangs een maatje kleiner te gaan wonen waardoor het huis geveild wordt eind deze maand. Bereid je wel voor: bieden kan vanaf € 4,5 miljoen. En dan moet je dus ook nog genoeg kleding hebben om die 280 meter mee te vullen.

Fotografie: Zillow Bron: ELLE Decor

10 ingrediënten voor de perfecte inloopkast >Grootse ideeën voor kleine slaapkamers >

Save

Save