Bij Paris Fashion Week stal niet Dior's collectie, maar het decor de show

Zie maar hoe dat eruit zag zonder publiek.

Meer van Interieur Architectuur
20 articles
Deze man bouwt een illegale studio onder een brug
Binnenkijken in een appartement in Barcelona
Eiffeltoren
12 dingen die je nog niet wist over de Eiffeltoren

Fashion Week staat garant voor hectiek, en dat was de afgelopen editie in Parijs niet anders. Behalve bij Christian Dior. De Fall 2016 Coutureshow van het modehuis was door zijn locatie een verrassend punt van rust. In het stadshuis-annex-showroom van het label aan de Avenue Montaigne in Parijs maakte de najaarscollectie zijn debuut, maar het was het decor dat op ons de meeste indruk maakte.

Advertisement - Continue Reading Below

Fotografie: Christian Dior

More From Interieur Architectuur
20 articles
Deze man bouwt een illegale studio onder een brug
Binnenkijken in een appartement in Barcelona
Eiffeltoren
12 dingen die je nog niet wist over de Eiffeltoren
Binnenkijken in de Spaanse grotwoning Casa Tierra
Romantisch weekend vol kunst en architectuur

Het ontwerp van de ruimte bleef trouw aan Dior's voorliefde voor monochrome paletten, terwijl het ook de gouden accenten van de laatste collectie benadrukte, inclusief een zijden chiffon rok afgewerkt met bladgoud en een zijden chiffon jurk met zilveren en gouden borduursel.

Kun je je de rust van de locatie moeilijk inbeelden met alle modellen, fotografen en hordes van modeliefhebbers er omheen? Probeer het dan vooral niet. Deze video van de locatie voor de show laat je de rust van de vlekkeloze ruimte zien in al zijn heldere, luchtige en witte glorie.

Christian Dior staat bekend om zijn liefde voor interieur; het label lanceerde onlangs nog debuutcollectie Dior Home, met een ruime variëteit aan glaswerk, linnen en papieren producten. En als luxe eenvoud je ding is, dan kun je vanaf nu een voorbeeld nemen aan Dior's decors.

Bron: ELLE Decor

Wonen als een royalty? Dat is makkelijker dan je denkt >Deze Chinese boekenwinkel is de droom van elke boekenwurm én designliefhebber >

Save