Doorbreek de werksleur: 4x design voor op je desk

Voor een beetje moed op de maandagmorgen.

Meer van Interieur Inspiratie
20 articles
Minimalistische interieurs waar je zen van wordt
Deze 9 planten overleven in de badkamer
de meest gefotografeerde deur van Zuid-Italië
De meeste gefotografeerde deur van Zuid-Italië

De oplettende lezer is misschien al om na de office update in ons nieuwe nummer; zo'n kantoorbaan is zo slecht nog niet. Zeker niet met dit design voor op je bureau – zo mooi, dat je je computer met liefde verruilt voor wat handschrift. Wij zijn optimistisch, deze vroege maandagmorgen.

TOM DIXON - COG & INK

Advertisement - Continue Reading Below

De industriële elementen uit de serie COG van Tom Dixon zijn net zo handig als ze eruitzien. En Dixon dacht niet alleen aan functie, maar stopte er voor de werksfeer ook een variatie aan kandelaars en theelichten bij. Voor wie de boel te strak is, is er nog INK: een vrolijke en kleurrijke ode aan het handgeschreven woord en beeld, die perfect aansluit bij zijn gouden broers en zusjes.

SAIF FAISAL - HEX ROLL DESKTOP ORGANIZER

Dit kippengaas-deluxe in chique matzwart of goud is een kunstwerkje met een functie. Het ontwerp van Saif Faisal is de perfecte plek om je papierwerk in te stoppen, in zowel de liggende als de staande editie passen allerlei maten papier - zolang je het maar oprolt.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
Minimalistische interieurs waar je zen van wordt
Deze 9 planten overleven in de badkamer
de meest gefotografeerde deur van Zuid-Italië
De meeste gefotografeerde deur van Zuid-Italië
Voetjes van de vloer! 10x de mooiste vloeren
Deze 15 interieuritems kunnen niet meer op je 30e

MARIO BOTTA - FIXPENCIL LIMITED EDITION

Waar hij het eerst nog duidelijk oneens was met de uitbouw van zijn San Francisco Museum of Modern Art door Snøhetta – 'the expansion looks like a mute wall, an enlarged wardrobe', om hem maar even te citeren – lijkt architect Mario Botta nu bijgedraaid en baseerde hij het limited edition jasje van de iconische Fixpencil erop. Voor architecten, door architecten en geïnspireerd op. Als dat niet inspireert…

COS X HAY - AUTUMN 2016

COS X Hay autumn 2016

Scandinavia's fijnste designsamenwerking weet van geen ophouden – en waarom zouden ze. In de nieuwe collectie die het mode- en designlabel eind augustus samen uitbrengen zit weer genoeg moois, waaronder minimalistisch goed voor op het bureau.

En wat dacht je van deze candy shop voor je thuiskantoor:

Normann-Copenhagen-lanceert-snoepwinkel-voor-serieuze-zaken
Gerelateerd