Tentoonstellingen, design & interieurevents: september

Off to Paris!

Meest gelezen

MAISON & OBJET PARIS

> 2 - 6 september @ Parijs, Frankrijk

Tijdens de Maison & Objet beurs in Parijs tonen ruim 3000 merken van over de hele wereld hun collecties. De collecties worden onderverdeeld in drie categorieën; woondecoratie, voorwerpen en unieke objecten. Meer info vind je op maison-objet.com.

PARIS DESIGN WEEK

> 3 - 10 september @ Les Docks, Cité de la mode et du design, Frankrijk

Naast interieurdesign ook nieuwsgierig naar andere designparels? Van 3 tot en met 10 september vindt de zesde editie van de Paris Design Week plaats. Hét designevenement voor professionals en consumenten in Parijs. Opkomend designtalent krijgt deze week een kans om eigen werk te laten zien. Meer info vind je op maison-objet.com.

Advertisement - Continue Reading Below

KUNSTROUTE WOUDRICHEM 2016

> 10 - 11 september @ Woudrichem

In het weekend van 10 en 11 september vindt de vijftiende editie van Kunstroute Woudrichem plaats in de vesting van Woudrichem. Jong en oud kunnen zich tijdens deze route verdiepen in lokale, regionale en landelijke kunst. Voor deze jubileumeditie wordt de route dit jaar aangekleed met een aantal extra activiteiten. Meer info vind je op kunstroutewoudrichem.nl.

Meest gelezen

PETER LINDBERGH | A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY

> 10 september - 12 februari @ Kunsthal, Rotterdam

In de Kunsthal in Rotterdam zal van 10 september tot 12 februari een tentoonstelling met prachtig werk van een van de meest invloedrijke modefotografen van de afgelopen veertig jaar, Peter Lindbergh, te zien zijn. Met puur en alleen zwart-wit foto's, waar de fotograaf om bekend staat, is deze tentoonstelling zeker een bezoekje waard. Meer info vind je op kunsthal.nl.

BREDAPHOTO INTERNATIONAL PHOTO FESTIVAL

> 15 september - 30 oktober @ Breda

Vanaf 15 september zullen zeven weken lang op diverse locaties in Breda meer dan 25 tentoonstellingen van international topfotografen te bezoeken zijn. Het thema voor het festival dit jaar is 'YOU', over de vindingrijkheid van de zelfredzame mens. Onder andere zal een tentoonstelling van Fotograaf des Vaderlands 2016 Robin de Puy te zien zijn met werk uit haar collectie Jan voor Fotoweek 2016. Meer info vind je op bredaphoto.nl.

UNSEEN PHOTO FAIR & FESTIVAL

> 16 - 25 september @ Westergasfabriek, Amsterdam

In het festivalhart van Amsterdam, de Spaarndammerbuurt, opent vrijdag 16 september het Unseen Photo Festival. Dit festival biedt een vol en interactief programma met workshops, kokende kunstenaars en een buurtwedstrijd. Het festival zal duren tot 25 september. Van 23 tot en met 25 september vindt op het Westergasfabriekterrein dé internationale fotografiebeurs Unseen Photo Fair plaats. Meer info vind je op unseenamsterdam.com.

Nieuwsgierig naar welke events er afgelopen maand plaatsvonden? >