Je nieuwe beste vriend voor in huis: de Bottle Stool

Perfect voor een avondje bingewatchen.​

Meest gelezen

Wie houdt er niet van een avondje gezellig bankhangen? Of dat nou alleen is of met anderen. De Bottle Stool, ontworpen door ontwerpersduo Jos Kranen en Johannes Gille, is hier de perfecte aanvulling op. Je kunt hem namelijk gebruiken als wijnfleshouder, bijzettafel, kaasplateau én kruk. Ook is-ie gemakkelijk te verplaatsen. Perfect, niet?

Kranen en Gille, beiden afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven, ontwierpen de Bottle Stool voor het merk Pode. Zij zeggen zelf 'alles te ontwerpen waar je in huis over struikelt' - over dit mooie item willen wij dan wel graag struikelen.

Advertisement - Continue Reading Below

Pode is de tweede lijn van het interieurmerk Leolux met designkoppel Claire en Roderick Vos als art directors aan het hoofd. Het duo werd gevraagd om het merk volledig opnieuw te ontwerpen en koos hierbij voor een frisse en heldere stijl. Het doel is om van Pode een volledig lifestylemerk te maken met een volwassen uitstraling dat tegelijkertijd ook betaalbaar is.

Roderick Vos zegt over de Bottle Stool: een duurzaam ontwerp, wars van trends, dat over tien jaar nog uitstekend past in je interieur. Een echte classic!

Wij snappen waarom. De Bottle Stool is sinds juni verkrijgbaar in diverse meubelwinkels en online op pode.nl. Hij is verkrijgbaar in de kleuren white, night, brick, forest en teal voor € 299.