5 redenen waarom dit dé plank van de toekomst is

De aantrekkingskracht is groot.​

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen

De Strackk Plank, ontworpen door de Nederlandse ontwerper Joep Melis, is een plank die je aan je muur wílt hebben. Hij is futuristisch, mooi en héél handig. Op een rij: vijf redenen waarom wij hem zo leuk vinden.

1. Hij is mag(net)isch

Moeten we dit uitleggen? Het spreekt voor zich dat dit een van de redenen is waarom ook jíj de Strackk Plank moet aanschaffen. Zo raak je dus nooit meer je sleutels kwijt.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Het is een sterk staaltje werk

Met een draagkracht tot wel 250 kilo (!) kan de Strackk Plank bijna alles tillen. Je kunt er zelfs zelf op gaan zitten, mocht je daar zin in hebben. Ook kun je er voorwerpen van maar liefst 2,5 kilo aan hangen, ideaal dus als kapstok. Moet je er wel even de magnetische haakjes bij aanschaffen.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen
Tips om beter te slapen
Wie ga jij gelukkig maken met een nieuw interieur?
Het ultieme nieuwjaarscadeau: €5000 shoptegoed

3. Het lijkt alsof-ie zweeft

Again... Moeten we dit verder toelichten? Doordat de Strackk Plank lijkt te zweven aan je muur steelt hij de show. Zoals we al zeiden, de aantrekkingskracht is groot.

4. Het is een alleskunner

Je kunt zelf kiezen welke extra functies je aan de plank toevoegt of welke versie je koopt. Strackk heeft allerlei accessoires ontwikkeld die je bij de plank kunt kopen. Zo is er de Strackk Organizer, een plank voor op je plank waar je kleine voorwerpen in kan bewaren. Maar je kunt ook gaan voor de Strackk Tablethouder, de Strackk Bekerhouder of de Strackk Vaas. Just pick your favorite.

Daarnaast heeft Strackk verschillende versies op de markt gebracht: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Strackk Wijnglazenrek, het Strackk Messenrek of de Strackk Skateboard. Je snapt 'm wel.

5. Design op maat

Je kunt de Strackk Plank vormgeven naar eigen wens: de kleur, de lengte. Zo weet je zeker dat hij perfect in je interieur past. Ook kun je kiezen voor een mooi design. Dit is onze favoriet:

Overtuigd? Je kunt 'm hier online bestellen.