Bewezen: van deze geuren in huis word je gelukkiger

​Weg met de winterdip.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen

Al zijn we nog zo visueel ingesteld als mens, het zijn geuren die het meest teweeg brengen. Een herinnering, gevoel, een ritueel - iedere geur roept iets bij ons op. Rituals speelt daar goed op in met de Rituals Home collectie, geuren voor in huis die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook voor een geluksgevoel zorgen. Denk aan het moment dat je je lievelingskaars aan steekt, daar kan toch (bijna) niks tegenop?

Advertisement - Continue Reading Below

AMANDELOLIE & INDIASE ROOS

Amandel zorgt voor innerlijke balans en rozengeur maakt kalm, zorgt voor het welzijn en brengt positiviteit. Rituals heeft de Maître du Parfum tassel met de geur van amandelolie en Indiase roos gecreëerd. Hang deze aan de deurklink van de hal en binnenkomen voelt gelijk écht als thuiskomen.

SINAASAPPEL & CEDERHOUT

De aroma's van sinaasappel werken motiverend en geven je energie. Doe de lampen in de keuken aan, draai de knop van de verwarming aan en spray een vleugje Parfum d'Interieur op de lampenkap en laat, terwijl je je ontbijtje klaarmaakt, de frisse, warme geur je klaarstomen voor een nieuwe dag.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen
Tips om beter te slapen
Wie ga jij gelukkig maken met een nieuw interieur?
Het ultieme nieuwjaarscadeau: €5000 shoptegoed

HOUT & VANILLE

Vanillegeur werkt kalmerend en zorgt ervoor dat we ons gekoesterd voelen. Waarom? Dat gaat terug naar onze basis; de geur van vanille is een van de aroma's in de voeding van een baby. Hout heeft daarentegen een ondeugendere eigenschap: het wekt zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid op. Met de Private Collection geurstokjes in Woody Vanilla komt de slaapkamer dus zowel tot rust, als tot leven…

RIJSTEMELK & KERSENBLOESEM

De neutraliserende werking van rijstemelk in combinatie met het zoete van kersenbloesem zorgt ervoor dat de The Ritual of Sakura geurkaars thuishoort in jouw badkamer. Bad vol, kaars aan en de nieuwste ELLE Decoration bij de hand is pas echt ontspannen je dag afsluiten.

YI YI REN & WITTE LOTUS

Een beetje van thuis meenemen naar buiten? Met de Wardrobe Sachets in je kledingkast neem je de positiviteit van bloemengeur in je kleding mee de deur uit en ben je in gedachten nooit ver van huis.