Dit zijn de 11 móóiste winterbestemmingen ter wereld

Walking in a winter wonderland.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Dit is de betekenis van bekende stadsnamen
Dit is het verschil tussen antiek en vintage
14 vergeten dingen die heel veel geld waard zijn

Hoewel bevroren tenen en spiegelgladde wegen (pas op voor blauwe plekken), niet onze favorieten zijn, brengt de winter ook zo veel mooie dingen met zich mee. Trek je dikste winterjas maar uit de kast want deze bestemmingen zijn het mooist in de sneeuw. Want waarom de kou ontvluchten? #wintergoals

1. New York + winter + geliefde = een volledig script voor een romcom. Erg nieuw is het niet meer, maar o-zo mooi.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Japan willen bezoeken om haar beroemde bloesem? Wij ook. Minder bekend maar net zo mooi: Japan in de winter. Zoals het Jigokudani Monkey Park.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Dit is de betekenis van bekende stadsnamen
Dit is het verschil tussen antiek en vintage
14 vergeten dingen die heel veel geld waard zijn
Designtalent opgelet! Meld je aan voor DDW
Interieur do's en don'ts om te scoren bij je date

3. Sint-Petersburg, de kleurrijkste stad van Rusland. Een must-go. Vergeet alleen niet je thermokleding, het kwik daalt hier in de winter naar -10.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Wil je het noorderlicht bekijken? Daar staat Lapland bekend om. Laat je met een sneeuwscooter of hondenslee(!) meenemen het binnenland in.

5. Kerstinkopen doen? In Praag kan je niet naar één maar naar vijf kerstmarkten in de periode van eind november tot begin januari.

Advertisement - Continue Reading Below

6. In Hallstatt (Oostenrijk) kan iedere wintersporter z'n hart ophalen. Het stadje ligt aan een groot skigebied met meer en net buiten de stad vertrekken de liften. Dit ritje nemen we voor lief, want wat een uitzicht!

7. Onbekend maar niet minder mooi: de Gobiwoestijn in Mongolië. Slaap in een yurt midden in het natuurschoon.

8. Justin Bieber ging je al voor in zijn nieuwe clip: IJsland is the way to go. In de winter kun je ook hier het noorderlicht bekijken en heb je die warmwaterbronnen gezien?

Meest gelezen

9. Marokko heeft naast heerlijke specerijen, Perzische tapijten en mooie woestijn ook wat in de aanbieding voor winter liefhebbers. Pak je tent en kampeer in het Atlasgebergte: je zult geen spijt krijgen.

10. Wat dichter bij huis, maar niet minder sprookjesachtig: Slot Neuschwanstein in Duitsland.

11. Last but not least: Amterdam. Deze mogen we natuurlijk niet overslaan. Want wat is er mooier dan over de besneeuwde grachten lopen op zoek naar een warm café?