In gesprek met de nieuwe 'strategic creative director' van Leolux

Edward van Vliet.

Even voorstellen: dit is de nieuwe strategic creative director van Leolux, genaamd Edward van Vliet. Het Venlose bedrijf, dat regelmatig samenwerkt met internationale ontwerpers voor haar collecties van hoogwaardige designmeubelen, sloeg hiermee een nieuwe weg in.

Edward van Vliet heeft veel ervaring als art director en een unieke kijk op design. Tijdens zijn presentatie vorig jaar, op Palazzo Turati in Milaan, werd Edward van Vliet benaderd door Gisella Groenewoud, art director van Leolux. Zo is deze bijzondere samenwerking tot stand gekomen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn visie voor de toekomst van Leolux heeft hij uitgewerkt in vier belevingswerelden binnen de nieuwe collectie. Wij gingen bij hem langs in zijn studio en spraken het creatieve brein hierover.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Samenwerking IKEA met Bea Åkerlund
IKEA nieuwe collectie met Bea Åkerlund
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint
Dit zijn de 10 leukste kerstactiviteiten in NL

De nieuwe collectie zal onder andere bestaan uit plaids, kussens, karpetten, poefen in verschillende groottes en tafeltjes. Tijdens IMM Keulen 2017 werden de eerste ontwerpen uit de collectie in samenwerking met Van Vliet gepresenteerd. Wil je dit nog in hoogst eigen persoon zien? Haast je, de beurs duurt nog tot en met 22 januari – morgen dus.

Binnenkijken in la casa van architectenkoppel Anna en Eugeni Bach >