Scoop! & Other Stories komt met iets nieuws

Op kantoor, op vakantie, in huis... & Other Stories 'everywhere'.

Shopping paradise & Other Stories komt met iets waar wij redacteuren heel blij van worden. En laten wij nou de eerste zijn die je dit mogen vertellen. Vanaf maart lanceert de Zweedse modeketen haar eigen stationery lijn: The Gift Shop, een collectie gebaseerd op de gift shop experiences van exposities, hotels, musea en festivals, met items die je nergens anders zult vinden én volledig in de stijl die je van & Other Stories gewend bent. Ontwerpen uit het Stockholm-atelier én het atelier in Parijs komen samen en daarbij draait alles om details en creativiteit.

Advertisement - Continue Reading Below

Je komt dus niet alleen meer bij de jongste telg uit de H&M-familie voor accessoires, tassen, sieraden, beautyproducten, schoenen en ready-to-wear; je shopt er ook gelijk je reisaccessoires, design-y cadeautjes en eigenlijk alles wat je bureau nodig heeft aan kantoorartikelen en decoraties.

Neem alvast een kijkje in de ateliers via onderstaande video en zet groot in de agenda: vanaf maart, in-store in Amsterdam en Utrecht (maar ook op stories.com), alles wat je nog niet had – maar wel wil – van & Other Stories' The Gift Shop.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Muurverf heeft effect op de verkoopwaarde van je huis
Huis verkopen? Verwijd deze kleuren
Niet te missen in Ventura Lambrate
Hoera! Jouw eerste designstoel viert een feestje
Elle NL +
Jij kunt de befaamde Bottle Stool winnen!
IKEA X Colette
IKEA en Colette gaan samenwerken!