Scoop! & Other Stories komt met iets nieuws

Op kantoor, op vakantie, in huis... & Other Stories 'everywhere'.

Shopping paradise & Other Stories komt met iets waar wij redacteuren heel blij van worden. En laten wij nou de eerste zijn die je dit mogen vertellen. Vanaf maart lanceert de Zweedse modeketen haar eigen stationery lijn: The Gift Shop, een collectie gebaseerd op de gift shop experiences van exposities, hotels, musea en festivals, met items die je nergens anders zult vinden én volledig in de stijl die je van & Other Stories gewend bent. Ontwerpen uit het Stockholm-atelier én het atelier in Parijs komen samen en daarbij draait alles om details en creativiteit.

Advertisement - Continue Reading Below

Je komt dus niet alleen meer bij de jongste telg uit de H&M-familie voor accessoires, tassen, sieraden, beautyproducten, schoenen en ready-to-wear; je shopt er ook gelijk je reisaccessoires, design-y cadeautjes en eigenlijk alles wat je bureau nodig heeft aan kantoorartikelen en decoraties.

Neem alvast een kijkje in de ateliers via onderstaande video en zet groot in de agenda: vanaf maart, in-store in Amsterdam en Utrecht (maar ook op stories.com), alles wat je nog niet had – maar wel wil – van & Other Stories' The Gift Shop.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Wanted! Online stagiair voor ELLE Decoration
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels
Boekwinkel Mendo lanceert Living in Style Amsterdam over interieurs in grachtenpanden
Nieuw boek met unieke Amsterdamse interieurs