Søstrene Grene doet het: fluwelen stoelen voor weinig

Want we zijn nog steeds niet klaar met fluweel.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

We vertelden je eerder al dat we maar wat graag ons gehele interieur willen hullen in deze mooie, uiterst aaibare stof. En daar helpt Søstrene Grene maar wat graag bij, met budget fluwelen stoelen en poefjes.

De Scandinavische winkelketen Søstrene Grene werd in 1973 opgericht door de Deense zusjes Grene en heeft inmiddels winkels door heel Europa. In 2012 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Groningen en sindsdien beschikken ze over acht vestigingen verspreid door het hele land. Je kunt er terecht voor allerhande interieuraccessoires maar dus ook een selectie meubelen, allen voor een heel fijn prijsje.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar, we dwalen af... Fluweel, daar kwamen we voor. Vanaf 16 maart zijn deze beauties te koop in de winkels van Søstrene Grene.

Fluwelen stoel (€ 52,88): verkrijgbaar in de kleuren aqua, cactus groen, donkerblauw, donkerroze en grijs. Mix en match ze voor een speelse look in huis.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau
Huis verkopen? Vermijd deze kleuren
Waarom je kat aan meubels krabt

Fluwelen poef (€ 29,96): de poefjes van velours zijn zoals je ziet ook te gebruiken als bijzettafel en verkrijgen in meerdere sprekende tinten.

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen velours, velvet en fluweel? >