Word jij het designtalent van 2017?

Ontwerpend Nederland opgelet: de inschrijving van de Dutch Design Awards is geopend.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels

Heb jij het afgelopen jaar – terug tot mei 2016 – indrukwekkend, wereldverbeterend en bovenal vernieuwend werk gemaakt? Maakt jouw ontwerp het verschil en droom je ervan een Dutch Design Award te winnen? Schrijf je dan nu in voor de 15e editie van de Dutch Design Awards.

Je kunt je inschrijven voor zes verschillende categorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Design, Research en Service & Systems.

Advertisement - Continue Reading Below

Schrijf je je vóór 4 april in dan maak je niet alleen kans om te winnen in één van de categorieën, maar sleep je misschien óók wel de Future Award in de wacht, zoals Christien Meindertsma vorig jaar deed. De ontwerpster won niet alleen in de categorie Product, maar nam ook de internationale juryprijs voor het meest veelbelovende ontwerp mee naar huis.

Publieksfavoriet en jong talent

Het ontwerp dat bekroond wordt tot publiekfavoriet verlaat het podium ook niet met lege handen, dit winnende ontwerp ontvangt de Public Award. En voor alle nieuwkomers die de strijd met elkaar aan gaan, jullie kunnen je tot en met 18 april inschrijven om kans te maken op de Young Design Award. De award voor the best of all young talents.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels
Boekwinkel Mendo lanceert Living in Style Amsterdam over interieurs in grachtenpanden
Nieuw boek met unieke Amsterdamse interieurs
ELLE Decoration #4 - 2017
Waarom je nu de nieuwe ELLE Decoration wilt!

Sta je al te trappelen om mee te doen? Schrijf je dan hier in en wie weet zien we jouw werk terug in oktober tijdens Dutch Design Week 2017.

Deze deelnemers uit 2016 wil je volgen op Instagram >