Op vakantie naar Kroatië? Deze twee bestemmingen wil je niet missen

Word verliefd op het Brown Beach House of geniet (en feest) op Obonjan Island.

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Wie o wie gaat er naar Kopenhagen?
Dit restaurant is gevestigd in een kerk in Londen
Dit tiny yellow house wordt in een dag gebouwd

De vele eilandjes, prachtige watervallen, helderblauwe meren omringd door bergen en talloze pittoreske havenstadjes aan de lange kustlijn – alles bij elkaar maakt Kroatië een van de mooiste bestemmingen in Europa waar je ab-so-luut een keer geweest moet zijn.

Van alle prachtbestemmingen in Kroatië hebben wij er twee waar je nú het vliegtuig voor wilt pakken. Op zoek naar rust, of juist een feestvakantie: hier wil je overnachten en nog zóveel meer.

Advertisement - Continue Reading Below

Obonjan Island

Aan de kust van Dalmatië vind je het eiland Obonjan. Het voorheen onbewoonde eiland wordt nu drie maanden per jaar getransformeerd tot dé partybestemming van Kroatië. Men voegt er een handje vol luxe lodges en safaritenten aan toe plus wat lekkere en gezonde maaltijden, yogalessen, sterrenkijken, een tarotlezeres, een clubje muzikanten en een dj. Et voilà, een pop-upvakantie- slash partybestemming in de zonovergoten natuur van Kroatië. Van kinderen zal je hier geen last hebben, onder de achttien jaar kom je dit eiland niet op.

Obonjan Island
More From Interieur Hotspots
20 articles
Wie o wie gaat er naar Kopenhagen?
Dit restaurant is gevestigd in een kerk in Londen
Dit tiny yellow house wordt in een dag gebouwd
Volgend jaar in Jeruzalem.
Volgend jaar naar Jeruzalem? Hier wil je slapen
Deze hotels zijn allesbehalve gewoontjes

Nog geen plannen voor aankomende zomer? Obonjan Island is open vanaf de derde week van juni en een overnachting kost je € 100 per nacht. Voor meer informatie kijk je op obonjan-island.com.

Brown Beach House

Toe aan ietwat meer rust? In het romantische stadje Trogir – ook aan de Dalmatische kust – vind je designresort Brown Beach House, ontworpen door de Amsterdamse Saar Zafrir. Op het eerste gezicht net een set uit je nieuwe Netflix-favourite, maar dit is het nieuwe resort aan de Dalmatische kustlijn en dat is minstens zo exciting. Geïnspireerd op Italiaanse beach resorts uit de jaren vijftig wist Saar Zafrir er een prachtig vakantieresort van te maken waarbij klassieke elegantie prachtig samengaat met modern design.

Vanuit het zwembad kijk je over de Adriatische Zee zo naar de overkant. A stunning view en wát een interieur:

Brown Beach House
Brown Beach House
Brown Beach House

Kun je niet wachten om hier aan het zwembad te liggen? Dat snappen we. Meer lezen over Brown Beach House, of gelijk reserveren kan hier.

Dit zijn álle WiFi-wachtwoorden van vliegvelden wereldwijd >