Hoe leuk is dit bijzetvarken van hét nieuwe Amsterdamse designlabel?!

De eyecatcher voor in huis. Design uit eigen land.

Nederland is weer een designlabel rijker: WERKWAARDIG, dat Dutch Design toegankelijk en leuker wil maken. Het eerste product, het Bijzetvarken, betreedt de markt met succes. Een functioneel, maar vrolijk object dat onze harten heeft veroverd.

Een varken met een bol lichaam, een stompe neus en zonder ogen. Dit bijzondere object verschijnt in mat groen, roze, wit en grijs. Plús drie speciale edities waaronder één met kurk-look. Het varken is onbreekbaar, krast niet, is eenvoudig schoon te houden en ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal.

Advertisement - Continue Reading Below

More From Interieur Nieuws
20 articles
Ren naar de winkel: de nieuwe ELLE Deco is uit!
Free your Mind! Dit is Dutch Design Week 2017
Free your mind! Dit is de Dutch Design Week 2017
Nieuwe collectie Return to Sender
Nieuwe collectie Return to Sender
Met de nieuwe app van IKEA kun je je interieur virtueel inrichten
Nooit meer een miskoop met de nieuwe IKEA-app
Fold by Sebastian Herkner
Het bestaat! Een bed dat we zelf kunnen omvormen
Elle NL +

Over WERKWAARDIG

Het designduo, Timo Keultjes en Diederik Dam, wist met een gedeelde interesse in vormgeving en een gedeeld gevoel voor humor en perfectionisme een eigen ontwerpstudio te vormen. Met de insteek 'Let's make Dutch Design fun again' werd al snel het Bijzetvarken geboren. Het duo wil Dutch Design toegankelijk maken voor een breed publiek, waardoor hun producten altijd functioneel én betaalbaar zullen zijn.

Hou ze in de gaten, want er komt nog veel meer designmoois aan van dit creatieve duo. Voor meer informatie of om het bijzetvarken (v.a. € 159) meteen te bestellen ga je naar werkwaardig.com.