Sissy-Boy en Milou Neelen komen met een verrassende interieurcollectie

De tofste handgetekende prints bij jou in huis.

Sissy-Boy lanceert dit voorjaar een collectie in samenwerking met de Nederlandse illustratrice Milou Neelen. Ze illustreert onder andere voor ELLE, ontwerpt prints voor Scotch & Soda en beschildert complete wanden voor Anna + Nina en is nu aan het ontwerpen geslagen voor Sissy-Boy.

Milou Neelen X Sissy-Boy

Op de redactie zijn we weg van haar illustraties en dat ze is gevraagd voor de samenwerking met Sissy-Boy is ook niet zo gek. Het kleding- en interieurlabel is altijd op zoek naar verrassende combinaties in haar collecties en de eigenzinnige stijl van de illustratrice past daar perfect bij.

Advertisement - Continue Reading Below

Het resultaat? De collectie, genaamd Desert Chic, is een mix van Marokkaanse invloeden en minimalistisch design, verrijkt met de handgetekende prints van Milou Neelen. Kussens, een dekbedovertrek, behang, een vloerkleed, plaids, geurkaarsen, maar ook notitieboekjes, een kaartenset en home diffusers; de lijn biedt genoeg om er je hele huis mee te vullen.

Ren dus snel naar de winkel voor deze te gekke collectie, let wel: de collectie ligt niet in elke Sissy-Boy-filiaal. Is-ie in jouw stad niet te vinden? Bestel je favoriete items dan via sissy-boy.com.

COS doet het met deze Nederlandse ontwerper >