Zo pas je je persoonlijke stijl toe in je interieur

1 item, 2 stijlen.

Meer van advertorial
20 articles
Nieuwe modeseizoen, nieuwe schoenen en tassen
Elle NL + De Bijenkorf
Wordt dit dé nieuwe must-have bag van het seizoen?
Elle NL + Michael Kors
Fold by Sebastian Herkner
Het bestaat! Een bed dat we zelf kunnen omvormen
Elle NL +

SPONSORED

ELLE en ELLE Decoration slaan de handen ineen met IKEA, en de aankomende weken laten we je door middel van vier inspiratievolle video's zien dat je persoonlijke stijl overal toepasbaar is, ook in huis. In elke video staat één IKEA key-item centraal, waarbij twee totaal verschillende stijlen tegenover elkaar worden gezet. Want, iedereen heeft een persoonlijke stijl en hóe leuk is het om te zien hoe je met één meubelstuk eigenlijk alle kanten op kunt? Om mee te beginnen: de woonkamer.

Advertisement - Continue Reading Below

Eén bank, twee stijlen

In de woonkamer staat de IKEA Vimle bank centraal die we je laten zien in een Modern Nomad-stijl en in een Color Blocking-stijl.

More From advertorial
20 articles
Nieuwe modeseizoen, nieuwe schoenen en tassen
Elle NL + De Bijenkorf
Wordt dit dé nieuwe must-have bag van het seizoen?
Elle NL + Michael Kors
Fold by Sebastian Herkner
Het bestaat! Een bed dat we zelf kunnen omvormen
Elle NL +
GIF
De föhn waar de beautywereld verliefd op is geword
Als je gin vertaalt naar eten, dan krijg je dit
Elle NL +

Modern Nomad

Voor de bohemian wereldburger die overal ter wereld kan neerstrijken en zich overal thuis voelt. Bij Modern Nomad ga je voor een woonkamer vol natuurlijke tinten en materialen, die je combineert met twee accentkleuren (groen en rood bijvoorbeeld). In tegenstelling tot Color Blocking – waar geldt: hoe meer kleur, hoe beter – maak je in deze stijl de woonkamer af met sobere kleuren als beige en grijs. Daarbij kun je wel lekker uit pakken met toffe souvenirs en vintage vondsten, die elke terugweg naar huis met je mee zijn gereisd.

Color Blocking

Voor de echte durfal die houdt van véél. Zoals de stijl al zegt, ga je bij Color Blocking voor 'gekleurde blokken' – en dat mag je best letterlijk nemen. Wees niet bang om de verfkwasten erbij te pakken en los te gaan op de muur, want je woonkamer wordt des te chiquer met een geraffineerd palet. Overdaad is goed, maar blijf vér weg van prints. Ga liever voor meubels en accessoires in een unikleur, maar denk daarbij verder dan de primaire kleuren en kies bijvoorbeeld voor de populaire tinten uit de jaren vijftig. Met een fuchsia kussen op een turquoise bank, naast een okergele kast is immers niks mis. Met een Color Blocking-woonkamer leef je in een kunstwerk van eigen hand.

Benieuwd naar alle meubels die we gebruikten in de shoot? Ga voor meer wooninspiratie naar wooninspiratie.ikea.nl.