Deze 9 adembenemende plekken op aarde zijn te mooi om waar te zijn

Bucket list material.

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Designliefhebbers! Deze winkels mag je niet missen volgens de redactie.
Toffe shopadressen volgens ELLE Decoration
Leer meer over de interieurs van de toekomst.
Wij geven 2x2 kaarten weg voor Frame Lab
Met de traditionele pluktuin in, hoe kan het ook anders, hartje Amsterdam
Gratis tulpen plukken in Amsterdam

1. Joshua Tree National Park

Wie opgegroeid is met de kinderboeken van de Amerikaanse schrijver Dr. Seuss zal verbaasd zijn over alle landschappen wereldwijd die verrassend veel weg hebben van zijn denkbeeldige wereld. Misschien dat Dr. Seuss de bomen in Joshua Tree National Park al had gespot voordat hij aan de slag ging met zijn illustraties, want ze lijken verdacht veel op die uit zijn boeken.

Joshua Tree National Park
Advertisement - Continue Reading Below

2. Salar de Uyuni

Deze onwerkelijke zoutvlakte is de allergrootste ter wereld, met zo'n 10.582 km2. Een witte woestijn in Bolivia, met zoutheuvels en af en toe een enkele wilde struisvogel. De reflecterende vlakte staat bekend om zijn optische illusies waarbij zich tegels vormen op de grond en je kunt lopen op wolken.

Salar de Uyuni
More From Interieur Hotspots
20 articles
Designliefhebbers! Deze winkels mag je niet missen volgens de redactie.
Toffe shopadressen volgens ELLE Decoration
Leer meer over de interieurs van de toekomst.
Wij geven 2x2 kaarten weg voor Frame Lab
Met de traditionele pluktuin in, hoe kan het ook anders, hartje Amsterdam
Gratis tulpen plukken in Amsterdam
Nu een luxe hotel en restaurant.
Zo zag het huis van Gianni Versace er dus uit
cheap places to live
Dit zijn de 8 mooiste goedkope steden ter wereld

3. Sakoneta

Sakoneta moet je zeker een keer bezoeken voor de prachtige zonsondergang. Op dit strand in Noord-Spanje hoef je niet per se in zwemkleding te komen, want de harde wind zorgt er vaak voor krachtige golven. Dat, in combinatie met de vele rotsen, lijkt me niet de meest fijne omstandigheid om in de zee te gaan liggen.

Sakoneta

4. Mount Kirkjufell

De meest gefotografeerde berg in IJsland, Mount Kirkjufell. Met een prachtig uitzicht trekt hij niet alleen hikers aan, maar ook Instagrammers. Aan de noordkust van schiereiland Snaefellsnes ligt de top van de berg op ruim 457 meter boven zeespiegel.

Mount Kirkjufell
Advertisement - Continue Reading Below

5. Cappadocia

Heb jij deze setting al voorbij zien komen op Instagram en je afgevraagd waar het was? In Midden-Turkije. De 'fairy chimney' is door de jaren heen gevormd door vast vulkanisch as, wind en water. Met als resultaat dit fantastische beeld in Cappadocia.

Cappadocia
Advertisement - Continue Reading Below

6. Pink Lake

Vlak voor de kust van het Australische Middle Island vind je een knalroze meer, Pink Lake. Wie denkt dat dit gephotoshopt is, heeft het mis. Over de oorzaak zijn wetenschappers het nog niet eens, maar hoogstwaarschijnlijk geeft de grote hoeveelheid algen het water zijn prachtige kleur.

Pink Lake
Meest gelezen

7. Grand Staircase-Escalante National Monument

Zo'n 7.571 km2 aan unieke landschappen vormt de indrukwekkende Grand Staircase-Escalante in Utah, in de Verenigde Staten. Met als een van de drie gebieden: de Grand Staircase, een verzameling van natuurlijke 'traptreden' die aflopen naar de Grand Canyon. Je kunt er wandelen, kamperen, vissen, en nog veel meer.

Grand Staircase-Escalante

8. Reschenmeer

In de jaren 50 besloot een energiebedrijf om een vallei in het Italiaanse gedeelte van Tirol onder water te zetten. Reschensee, het gebied dat onder water werd gezet, was ooit een dorp. En terwijl het merendeel werd verwoest, bleef een historische kerktoren boven water.

Reschenmeer

9. Ah-Shi-Sle-Pah

In het noordwesten van New Mexico vind je de Ah-Shi-Sle-Pah landschappen met ongelofelijke rotsformaties en fossielen. Geniet van de omgeving en de stilte langs de vele wandelpaden en –wegen. Verkeer zul je er niet tegenkomen.

Ah-Shi-Sle-Pah

Dit zijn de 10 populairste vakantiebestemmingen volgens Pinterest en Airbnb >

Bron: ELLE Decor