Heb jij het in je om dé nieuwe interieur- en lifestyleblogger te worden?

ELLE Decoration en Fontys Hogeschool stomen je klaar voor het echte werk.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Activiteiten boeken met Airbnb experience
Dit is het nieuwe it-hotel in Parijs
The Tribute is het jubileumontwerp van Hästens

Na het succes van de eerste editie zijn we terug met een tweede cursus Interieur- en lifestylejournalistiek. ELLE Decoration en Fontys Hogeschool voor Journalistiek slaan de handen opnieuw ineen en bieden de kans aan een selecte groep om alle ins and outs te leren. Zie jij jezelf werkzaam in dit vakgebied? Dan is deze praktische cursus écht iets voor jou.

Dit gaan we doen

De cursus heeft geen toelatingseisen en is zowel bedoeld voor beginners als voor ervaren interieur- en lifestylejournalisten die graag de puntjes op de 'i' willen zetten. Tijdens de cursus wordt er door experts aandacht besteed aan trendwatching, het gebruik van social media (waaronder Instagram), interviewtechnieken, SEO schrijven, het opstarten van en eigen blog, styling en fotografie. Kortom: alles om zelf aan de slag te gaan.

Advertisement - Continue Reading Below

Benieuwd wat onze gastdocenten zelf uitspoken op social media? Kijk snel hieronder:

More From Interieur Nieuws
20 articles
Activiteiten boeken met Airbnb experience
Dit is het nieuwe it-hotel in Parijs
The Tribute is het jubileumontwerp van Hästens
Tamara van Roij creëert de Flux Rug
IKEA opent een cadeauwinkel op Utrecht Centraal

Geniet van een mooie avond! Ik ga zo weer het autotje terug naar het Haagse vanuit de Veluwe 👍😃 Happy eve!

A post shared by The Nice Stuff Collector (@theobert_pot) on

Wat zeggen oud cursisten?

Lorraine Dunkley schrijft over de cursus: 'Dé binnenkijker in het werk van een interieur- en lifestylejournalist. Na deze cursus wil je niets anders meer. De cursus Interieur- en Lifestylejournalistiek is een hands-on cursus, waarbij je leert van inspirerende gastdocenten, veel zelf op pad gaat en uitdagende opdrachten in moet leveren. Ook als je al wat meer ervaring hebt met het creatief schrijven en de journalistieke tips and tricks, dan is de cursus alsnog leerzaam en bovenal erg leuk. Een absolute must voor iedereen die wilt schrijven over interieur. En mijn persoonlijke hoogtepunt: het designpalet. Mag ik dat alsjeblieft iedere dag doen?'

Alle informatie op 'n rij

Deze achtweekse HBO-cursus begint op dinsdag19 september 2017. De cursus zal iedere dinsdagavond van 18.30 tot 21.15 uur plaatsvinden bij Design Post Amsterdam. Aan het einde van de cursus zal je weglopen met een officieel certificaat van Fontys en een rugzak aan praktische informatie waarmee je meteen aan de slag kunt.

Voor alle details over kosten, cursuscode óf om je meteen in te schrijven, klik HIER. En wees er snel bij, want vol = vol.