Gucci lanceert een interieurcollectie en hij is geweldig

Gucci voor in huis: Wil. Je. Hebben.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York

Gucci heeft zojuist een eigen interieurcollectie gelanceerd genaamd Gucci Décor – vol prachtige items om je huis een mode-injectie te geven. In het officiële persbericht wordt gekopt met: 'Gucci Décor, an eclectic collection of items with which customers can dress their own spaces.'

Je interieur aankleden met Gucci-moois. Yes. En dit ligt helemaal in lijn met Alessandro Micheles filosofie om persoonlijke stijl niet alleen in je garderobe toe te passen, maar nu ook in huis zelf. Geen volledig Gucci-huis, maar mooie accessoires en elementen die je interieur een upgrade te geven.

Advertisement - Continue Reading Below

Niet voor muurbloempjes

Met wat dan? Komt-ie: de interieurcollectie bestaat veelal uit bontgekleurde items met een romantisch randje en is niet voor muurbloempjes – Gucci Décor is geïnspireerd op de catwalklooks van de hand van Michele.

Denk aan: kussens met dierenkoppen, slagen en bijenprints (die uit Gucci's Garden-collectie) en kwastjes, schaaltjes met astrologische details en tijgerprints, stoelen in een scala aan kekke kleuren en gebloemde zitvlakken, roomdividers die kunstobjecten an sich lijken en prachtige geurkaarsen – die je niet wilt branden, want: hallo te gekke porseleinen verpakking.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint
Dit zijn de 10 leukste kerstactiviteiten in NL

Trek je spaarpot vast leeg – of sla aan het sparen: Gucci Décor zal vanaf september 2017 verkrijgbaar zijn in Gucci's flagshipstores en online uiteraard, via gucci.com.