Deze unieke interieurs had je vast niet verwacht in Amsterdam

Mokumse paradijzen verzameld in een prachtig fotoboek.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

Voor de meeste bezoekers is Mokum vooral bekend om haar mooie grachten, de vele musea en natuurlijk de coffeeshops en de rosse buurt. Maar oh, Amsterdam heeft zóveel interieurinspiratie te bieden voor wie wat verder kijkt.

Amsterdam is een van de populairste bestemmingen van het moment; niet alleen toeristen weten de stad goed te vinden, Amsterdam is van oudsher een toffe thuisbasis voor bewoners en bedrijven afkomstig uit de hele wereld. Al die verschillende culturen zorgen ervoor dat Amsterdam al eeuwen bruist.

Advertisement - Continue Reading Below

Deze mix van invloeden wordt ook weerspiegeld in de vele bijzondere interieurs die schuilgaan achter al die façades. Ze zijn nu gebundeld in het schitterende boek Living in Style Amsterdam onder redactie van het Amsterdamse boekenwalhalla Mendo.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau
Huis verkopen? Vermijd deze kleuren
Waarom je kat aan meubels krabt

Living in Style Amsterdam geeft ons een onverwacht inkijkje op bijzondere locaties: statige grachtenpanden blijken ultramoderne interieurs te herbergen en luxe hotels bieden de meest exclusieve experiences. Ook wordt er een blik geworpen in de verzamelgebouwen vol creatievelingen, en hypermoderne designappartementen.

Dit unieke boek toont een heel ander élan dan het smoezelige toeristische Amsterdam; dit is een stad met allure, vol tijdloze, relaxte en subtiele schoonheid. Een fantastisch fotoboek vol met inspiratie voor de interieurjunkie met een zwak voor onze hoofdstad. De stroom bezoekers zal er alleen maar groter door worden.

Als je het boek nu hier bestelt voor € 50 maak je ook nog kans op een sleepover in een van Amsterdam's beste hotels.

10 redenen waarom je het nieuwe nummer van ELLE Decoration niet wilt missen >