Deze bekende modeontwerper geeft je een kijkje in zijn huis

En het interieur van zijn appartement met uitzicht over Milaan is adembenemend mooi. Kijk maar mee.

Meer van Interieur Inspiratie
20 articles
Het perfecte herfst boeket met gekleurde bladeren
Dit zijn de 6 retro woonkleuren van dit najaar
De top 10 nieuwe reisbestemmingen van 2018

Bij wonen in Milaan denken we in eerste instantie aan klassieke architectuur met krullen, ornamenten en marmeren vloeren. Maar het strakke appartement van Massimo Giorgetti, oprichter en creatief directeur van modelabel MSGM, is van een heel andere orde.

Het industriële gebouw met uitzicht over de stad waar Giorgetti samen met zijn partner woont, valt op door het vele beton, staal, glas en baksteen. Met een zwarte vloer als basis, bestaat Giorgetti's interieur uit onverwachte kleurcombinaties zoals paars met citroengeel, poederroze met koffie en neonroze met oranje. Het huis is gevuld met de mooiste Italiaanse designklassiekers en een oogstrelende kunstcollectie.

Advertisement - Continue Reading Below

In deze reportage voor Molteni vertelt hij hoe de inrichting van het huis in de loop der jaren tot stand kwam. In Giorgetti's interieur vloeien zijn liefde voor mode en design samen tot een prachtig geheel dat een weerspiegeling is van zijn persoonlijke en professionele leven.

'I love to have an element of surprise with my styling – whether it's an amazing flower arrangement or putting a sculpture on a pedestal to make it look like 10ft high,' aldus Giorgetti.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
Het perfecte herfst boeket met gekleurde bladeren
Dit zijn de 6 retro woonkleuren van dit najaar
De top 10 nieuwe reisbestemmingen van 2018
De comeback van het rotan meubilair
Zo combineer je neonlicht in je interieur

Kijk mee en laat je inspireren door Giorgetti's oog voor kleur, detail en schoonheid:

Het Italiaanse designmerk Molteni produceert dit jaar maandelijks een reportageserie over interieurs van internationale trendsetters. Onder de titel #HouseofMolteni geven deze influencers een kijkje in hun huis en hun leven.

Dit waren onze 5 favorieten tijdens de Salone del Mobile 2017 in Milaan >