Met de najaarscollectie van Søstrene Grene vind je rust in huis

Rust, eenvoud en harmonie. Moeilijker wordt het niet.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
9 dingen in huis die je onbewust lui maken
En ze blijkt niet de enige bekendheid die dat doet.
Wat? Mariah laat haar kerstboom staan tot juni
Dit zijn de 6 interieurtrends volgens Pinterest

Eerder schreven we al over de nieuwe trends voor 2018 met terrazzo, het kleurpalet met aardetinten, natuurlijke materialen en veel planten. En de nieuwe interieurcollectie van Søstrene Grene heeft het allemaal!

Rust, eenvoud, harmonie

Volgens de zussen Anna en Clara van het Scandinavische familiebedrijf draait het deze winter om rust, eenvoud en harmonie in huis. De collectie is daarom gebaseerd op materialen uit de natuur, strakke lijnen en simpele vormen. Met elegante terrazzotafels, eenvoudige maar kleurrijke stoelen, strakke metalen planken en plantensteunen met geometrische elementen breng je de eenvoud terug in je interieur.

Advertisement - Continue Reading Below

Stoer en zacht

In de nieuwe collectie vind je zowel koele als warme materialen, zachte stoffen en uitgebalanceerde kleurencombinaties. Groene en rode tinten geaccentueerd met zwart, geel en een vleugje glans. Ook hebben ze dit najaar verfijnd houten keukengerei en stoere borden van zwaar aardewerk toegevoegd aan de keukencollectie.

Op 7 september verschijnt de najaarscollectie van Søstrene Grene in de winkels. De stoelen zijn vanaf 21 september verkrijgbaar. Zet het in je agenda, want wij willen die terrazzotafel ook...

Dol op Scandinavisch, maar liever stoer en strak? Moet je dit eens zien >