Elegant en comfortabel met een feestelijk tintje: zo kan Deens design óók

We worden helemaal warm van de nieuwe collectie van Louise Roe.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

Het is de tweede week van september en dat betekent: Maison & Objet in Parijs. Dé beurs om de laatste woontrends te spotten en waar internationale toonaangevende designers hun nieuwe collecties presenteren. Deze hele week is er van alles te beleven op het gebied van design, wonen, interieur en architectuur.

We praten je de komende tijd bij met een paar interessante collecties van bijzondere ontwerpers die wij op de beurs spotten.

Advertisement - Continue Reading Below

Als eerste Louise Roe uit Kopenhagen. Deze Deense ontwerper, die een achtergrond in de mode heeft, laat zich inspireren door de natuur, eerlijke en authentieke materialen. Zij vindt het belangrijk dat haar collectie eenvoud en elegantie uistraalt en een verhaal vertelt.

En dat zie je in ieder object uit haar nieuwe collectie terug. Dit najaar zien we vooral veel bordeauxrood in Roe's collectie, een kleur waar ze al lang iets mee wilde. Ook fijne bijzettafeltjes, comfortabele plaids en elegant kristal vinden bij haar, wat het geheel een feestelijk tintje geeft.En dat is precies de vertaling van Louise Roe's motto: 'remember to value the precious things in life'.

Je shopt de nieuwe collectie van Louise Roe heel makkelijk via haar webshop.

Heb je dit nieuwe warenhuis in Nederland al gezien? Gáán! >