Een vervormbaar bed om een nachtje in door te halen

Designer Sebastian Herkner does it again.

SPONSORED

We kennen het allemaal: nachten waarin we het laatste -oké, bijna laatste- hoofdstuk van ons boek lezen in bed. Hoewel we ons bed keer op keer verkiezen boven een leesstoel heeft het ook zijn nadelen. Een boek lezen in bed betekent eindeloos in de weer zijn onze kussen te positioneren voor een comfortabele zithouding. Designer Sebastian Herkner komt nu met het verlossende design.

Na beddesign 'CALM', ontwerpt Sebastian nu 'FOLD' in samenwerking met boxspringfabrikant Schramm Werkstätten. De naam FOLD refereert naar haar vouwbare karakter. Het hoofdbord bestaat uit twee kussen die gemakkelijk met de hand te vervormen zijn voor een ideale zitpositie. Dit geeft je de mogelijkheid om comfortabel de laatste episode van je favoriete serie te kunnen kijken zonder kussendans.

Advertisement - Continue Reading Below

'FOLD is inspired by how I use my own bed' aldus Sebastian. Het idee is ontstaan doordat mensen hun bed steeds vaker gebruiken voor meer dan alleen slapen. Werk, lezen of tv kijken vraagt om ondersteuning die door het design van FOLD gegeven kan worden. FOLD wordt toegevoegd aan de ORIGINS COMPLETE collectie van Schramm.

Nieuw bed gekocht? Lees hier hoe je hem goed positioneert in je kamer >