Kantoorzoekers opgelet: dit droomproject zou zomaar van jou kunnen worden

Dit is alles wat je erover moet weten.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner

Héél af en toe duikt er zo'n tof pand op (lees: oude school of gevangenis) waarvan je denkt: 'Waar kan ik tekenen?'. Je raadt het al: wij hebben zo'n paleis voor je gevonden.

Droom jij van je eigen modeatelier, arcadehal, naaiatelier, zwemparadijs, koekjesfabriek of designpaleis? Dan zou dit pand zomaar eens van jou kunnen worden. Alleen nog even de jury overtuigen..

Koper gezocht

De gemeente Arnhem pakt het groots aan en schrijft een heuse competitie uit voor, jáwel, één van de mooiste panden van Arnhem: De Korenbeurs. De Korenbeurs is zeker geen onbekende onder Arnhemmers en naarstig op zoek naar een trotse nieuwe uitbater.

Advertisement - Continue Reading Below

De Korenbeurs stamt uit 1899. Het pand in de Arnhemse binnenstad is oorspronkelijk gebouwd voor de graanhandel, maar werd later gebruikt als expositieruimte. Sinds 1973 is het pand in gebruik als filmhuis, maar Focus Filmtheater gaat de Korenbeurs verlaten en dus wordt het hoog tijd voor een nieuwe creatieve ondernemer.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint

De wedstrijd

Zie jij jezelf al fluitend naar je werk gaan elke dag? Stuur op dat idee. Uit alle inzendingen kiest de jury vijf finalisten die vervolgens hun ideeën moeten uitwerken in een businessplan. De jury beoordeelt de uitwerking en haalbaarheid van het plan en kiest de nieuwe uitbater van De Korenbeurs. Ook de overige vier 'finalisten' blijven niet met lege handen achter en ontvangen een vergoeding van 5000 euro per persoon.

Hoe doe je mee?

Stuur je idee in vóór 16 november 10.00 uur stipt. Op deze website vind je meer informatie over de competitie en belangrijke data.

Eerst nog even binnen gluren? Dat kan. Woensdag 27 september is er 'Open Huis'. Als de wiedeweerga insturen dat idee dus. Good luck.

Dit stijlvolste huis van de Jordaan (achter een oerlelijke deur!) is niet te koop, maar ook tof om even binnen te kijken >