Dit moet je zien! Dit gordijn kun je zelf decoreren met verse bloemen

Zet de bloemetjes binnen met het Draped Flower Curtain.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt

Zo nu en dan lopen we tegen een heuse parel aan en dit gordijn is zo'n product. En aangezien het voorjaar nog lang niet in zicht lijkt, zijn we op onszelf aangewezen als het gaat om kleur aanbrengen in huis. Dit gordijn is daar zeer geschikt voor. De Draped Flower Curtain is gemaakt van een flexibel, natuurlijk textiel en bevat honderden zakjes waar verse bloemen ingestoken kunnen worden. Je kunt volledig los gaan op een eigen bloemtableau:

Advertisement - Continue Reading Below

De Draped Flower Curtain werd in 2010 ontworpen door textielontwerper Akane Moriyama (toen nog geproduceerd in linnen). In samenwerking met UMÉ Studio werd het project zeven jaar later nieuw leven ingeblazen; ditmaal met textiel op basis van washipapier. Dit is een Japanse papiersoort gemaakt van de vezels van de Manillahennep. Het eindproduct is extreem flexibel, sterk en duurzaam.

De gordijnen worden met de hand gemaakt in Japan in een gelimiteerde oplage. Interesse? Hier scoor je een eigen bloemetjesgordijn, en check hier ook de interessante video van het productieproces.