Deens designmerk Vipp opent non-traditioneel hotel

Het moment dat je incheckt is het volgeboekt.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt

Het Deense designmerk Vipp opent een nieuw hotel: 'Het moment dat je incheckt is het volgeboekt.' In plaats van meerdere kamers aan te bieden op één locatie, biedt Vipp één kamer aan op meerdere locaties. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn te vinden op buitengewone plekken én voorzien van een Vipp-inrichting. We like.

Advertisement - Continue Reading Below

Momenteel bestaat het Vipp Hotel maar uit twee kamers, meer is in de maak. Je kunt sinds 1 november verblijven in de Zweedse wildernis. Hier bevindt zich de Vipp Shelter. Deze accommodatie van 55m2 staat midden in de bossen met een volledig zwart interieur. Boeken doe je voor zo'n duizend euro per nacht.

More From Interieur Nieuws
20 articles
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

Liever wat meer commotie? Kamer nummer twee is de Vipp Loft van 400m2 in hartje Kopenhagen. Voorheen was dit een printfabriek daterend uit 1910. Studio David Thulstrup bemoeide zich met het design en dat zie je:

Kamer nummer drie wordt, as we speak, gebouwd. De Chimney House kun je huren vanaf begin 2018. Deze accommodatie zal te vinden zijn in de haven van Kopenhagen in een oud waterpompstation. Het heeft zijn naam te danken aan de grote schoorsteen die er bovenuit steekt. Wij hebben alvast wat foto's om je warm te maken:

Meer informatie via vipp.com.

Binnenkort op vakantie naar Buenos Aires? Dan móet je dit designhotel even bekijken >