Breakfast at Tiffany's: het kan nu in het nieuw geopende Blue Box Café van Tiffany & Co.

Het restaurant is volledig Tiffany Blue.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Fan van de klassieker Breakfast at Tiffany's uit 1961? It's your lucky day. Tiffany & Co. opent het Blue Box Café op de vierde verdieping van hun Flagshipstore in New York. Het café is vanaf vandaag te bezoeken aan de 727 Fifth Avenue. Een croissantje en kop koffie kost je zo'n 29 dollar, maar dat is inclusief uitzicht over Central Park. Het ultieme Holly Golightly momentje.

Advertisement - Continue Reading Below

Het Blue Box Café is onderdeel van de net gerenoveerde Home & Accessories afdeling. De naam en het interieur zijn geïnspireerd op het wereldberoemde Tiffany doosje. Het zal je dan ook niet verbazen dat alles in het restaurant gehuld is in Tiffany Blue.

Het is het eerste grote project van de in januari gestarte CCO, Reed Krakoff. Zelf noemt hij het een 'experimental and experiential place – a window into the new Tiffany'. Een plek vormgegeven om jonger publiek aan te trekken.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau
Huis verkopen? Vermijd deze kleuren

Naast een oogverblindend design zit het met de menukaart ook wel snor. Hierop staan seizoensgebonden Amerikaanse klassiekers gemaakt van kwalitatieve en locale ingrediënten. Zoals avocado-toast, truffel-eieren en gerookte zalm bagels. Dus, tijd voor een trip naar de Big Apple dan maar?