The Hoxton opent nu ook haar deuren in Parijs

Met een très chic interieur belandt dit hotel zo bovenaan onze bucketlist.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner

Naast een vestiging in Amsterdam en twee in Londen was het nu de beurt aan de Franse hoofdstad. Deze zomer opende The Hoxton haar deuren in Parijs. We hebben de foto's gezien en zijn het er unaniem over eens: tijdens een bezoekje aan Parijs mag hij niet niet op je bucketlist ontbreken. Al is het maar voor een kop koffie of een cocktail in de prachtige hotelbar:

Advertisement - Continue Reading Below

Het pand werd in 18e eeuw gebouwd in opdracht van een adviseur van Louis XV. Het eeuwenoude gebouw bestaat nu uit drie delen waarvan er één als monument historique staat genoteerd.

Het stond zo'n 10 jaar leeg totdat de ontwerpers van The Hoxton het weer tot leven riepen. Wie deze renaissance verrichte? Lokale designstudio Humbert & Poyet, de Soho House en Ennismore Creative Studio. Het design heeft The Hoxton te danken aan haar omgeving en de al bestaande charme van het eeuwenoude gebouw.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint

In het hotel bevindt zich restaurant Rivié, de Jacques's bar en een meeting room genaamd Les Voûtes. Het hotel is gelegen aan de Rue du Sentier in het 2e arrondissement. Dit betekent dat je zo naar het Louvre kan dartelen of een film kan kijken in Le Grand Rex.