Airbnb experience: je kunt nu lokale activiteiten boeken via Airbnb

Leven als een local.

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: wij zijn fan van Airbnb. Anders dan in een hotel, hebben we hier het gevoel écht als een local te leven. Voor een paar dagen dan. En er is goed nieuws!

Naast accommodaties biedt Airbnb nu ook de 'Airbnb Experiences' aan, hier kun je activiteiten boeken in een stad naar keuze. Zo slaap je niet alleen als een local, maar krijg je ook de full local experience.

Advertisement - Continue Reading Below

De keuze is reuze. In Los Angeles boek je de photo experience en word je door een local begeleid naar de beste fotospots van de stad en maak je in San Francisco ramen from scratch. En wat is een vakantie zonder instaknallers en ramen? Precies.

Op deze manier probeert Airbnb een platform te creëren waar reizigers, locals kunnen ontmoeten en plekken kunnen ontdekken buiten de toeristische hotspots om.

More From Interieur Nieuws
20 articles
We trakteren op 5x de Canal House Special!
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Ook is het mogelijk om een Social Impact Experiences te boeken. In Amsterdam betekent dit dat je mee kan helpen om plastic uit de grachten te vissen of Syrische maaltijden leert koken om vluchtenlingenorganisaties te ondersteunen.

Heb jij een belachelijk goed plan, wil je je stad promoten en wat bijverdienen? Een eigen experience op poten zetten doe je hier.

Dit zijn de 10 meest geboekte vakantiebestemmingen op Airbnb >