Dit huis bouw je in minder dan zever uur en kost je maar 22.000 euro

Zoekt iemand nog een woonruimte in de randstad?

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
We trakteren op 5x de Canal House Special!
11x de grootste frustraties van woningzoekers
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000

Zocht iemand nog woonruimte in de randstad? Wij hebben het voor je: een uitklapbaar huis van 22.000 euro dat in minder dan zever uur in elkaar te zetten is. Houtje-touwtje horen we je denken, maar niets is minder waar. Het bouwwerk is zo vormgegeven dat het aardbevingen kan weerstaan.

Advertisement - Continue Reading Below

De man achter het ontwerp van M.A.Di home is architect Renato Vidal. Hij creëerde een huis dat gemakkelijk in elkaar te zetten is zonder fundering. Dit maakt hem volledig onafhankelijk van zijn omgeving. Het huis is op te bouwen in minder dan zever uur door drie man en te verplaatsen.

De M.A.Di home is te koop in verschillende formaten tussen de 27m2 tot 84m2. Het huis is gemaakt van CLT (kruislaaghout) door specialist Area Legno in Italië. Elk huis bestaat uit twee verdiepingen met daarin een keuken, eetkamer en badkamer op de eerste etage en een slaapkamer op de tweede.

Mocht je besluiten je mini-woonruimte in de stad te willen ruilen tegen een nomadenbestaan, dan kost dat je tussen de 22.000 tot 67.000 euro - en kun je een pakketje van 1,5 bij 6 meter verwachten met daarin je nieuwe huis. Geen slechte deal dachten we zo.