Aha! Zo ziet de trend 'botanical punk' er dus uit

Binnenkijken in het Engelse Brighton.

Meer van Interieur Inspiratie
20 articles
7 slimme trucs waardoor je huis altijd schoon lijkt
Met deze trucs lijkt je huis altijd schoon
Minimalistische interieurs waar je zen van wordt
Deze 9 planten overleven in de badkamer

Wie wil er mee naar Engeland varen? Want interieurdesignstudio The Stella Collective uit Melbourne, heeft een wel heel fijn interieur neergezet in Brighton. Hana Hakim van The Stella Collective pakte The Redroaster Cafe, samen met Studio C102 uit Londen, grondig aan. En dat levert prachtige plaatjes op, plus een interessante trend.

Advertisement - Continue Reading Below

Het Redroaster Cafe is het oudste restaurant van Brighton en was wel toe aan een opfrisbeurt. Vooral omdat het nieuwe interieur moest aansluiten bij het 'all day eating concept' van chef Matt Gillan. Hakim bedacht daarom een interieur dat all year summer moest uitstralen en dat is zeker gelukt. Hoppa! Toegevoegd aan de bucketlist.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
7 slimme trucs waardoor je huis altijd schoon lijkt
Met deze trucs lijkt je huis altijd schoon
Minimalistische interieurs waar je zen van wordt
Deze 9 planten overleven in de badkamer
de meest gefotografeerde deur van Zuid-Italië
De meeste gefotografeerde deur van Zuid-Italië
Voetjes van de vloer! 10x de mooiste vloeren

Hakim: 'Botanical Punk is ontstaan doordat buiten dineren tijdens de Britse winters gewoonweg onmogelijk is. Daarom heb ik buiten naar binnen gehaald, zodat we niet alleen in de zomer van het buitenleven kunnen genieten.'

Botanical meets punk

Hakim gebruikte weelderige en tropische planten om een soort luifel te creëren boven de eettafels. Dat jungle-idee wordt weer gecompenseerd met witte strakke tegels op de muur, die versierd zijn met een stoere illustratie van een schedel voor het echte rock-'n-rol-gevoel. Door de gerenoveerde dakramen komt veel licht binnen, waardoor materialen als marmer en gepolijste messing, elegante materialen met een stoere touch, extra goed uitkomen.