Binnenkort een trip gepland naar Kopenhagen?

Dit designhotel staat bij ons met stip op nummer één.

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Wie o wie gaat er naar Kopenhagen?
Dit restaurant is gevestigd in een kerk in Londen
Dit tiny yellow house wordt in een dag gebouwd

Palmbomen, loungebedden, een dakterras waar je u tegen zegt en een appartement met uitzicht op het zwembad. Dat is Manon Les Suites in een notendop; de perfecte plek voor iedereen die niet kan kiezen tussen een trip naar een bruisende stad en een tropisch oord, maar hoe dan ook wil ontbijten met smörrebröd en zalm.

Advertisement - Continue Reading Below

Als je het designhotel binnenstapt, ben je even helemaal vergeten dat je je in Kopenhagen begeeft. Door het zwembad, de binnenplaats en al het groen, komt Bali eerder in de buurt. Maar zodra je de hotelkamer in loopt, ben je toch echt in Kopenhagen, want de appartementen ademen die typisch Scandinavische stijl.

Het appartement bestaat uit een heerlijk hemelbed, kitchenette, een kleine woonkamer, een minibar en er ligt zelfs een yogamat klaar om even helemaal te ontspannen.

Genoeg ontspanning? Dan kun je je in het zweet werken in de gym waar je onder andere bokslessen kunt volgen.

Als je uitgekeken bent op je kamer en het zwembad (onmogelijk toch?), verplaats je dan naar het dakterras met bar en uitzicht over de stad. Plus, er is een sauna om heerlijk te relaxen. Geen overbodige luxe als je Kopenhagen bezoekt in de koudste maanden.

Nog een laatste plus: het hotel ligt in hartje centrum. Wil je eropuit, dan kun je fietsen huren bij het hotel om de stad te verkennen.

Boeken? Hier vind je meer info over het hotel >