Binnenkijken bij: de villa van Jennifer Aniston

Droomhuis.

Meest gelezen

Als ze niet werkt aan haar nieuwe serie met Reese Witherspoon of het heeft over een mogelijke Friends-reünie, dan kan je Jennifer Aniston vinden in haar kapitale villa in Californië. De actrice houdt wel van bijzondere interieurs en nu we weten hoe haar droomhuis eruitziet, weten we dat ze er oog voor heeft.

In de Architectural Digest van deze maand kun je een kijkje nemen in Aniston's moderne villa, waar zij woont met haar man Justin Theroux en hun drie honden. Enne, haar droomhuis lijkt in niets op haar appartement uit Friends.

Advertisement - Continue Reading Below
Jennifer Aniston Architectural Digest cover

De Aziatische tuin...

En misschien wel één van de indrukwekkendste terrassen die je ooit hebt gezien.

Jennifer Aniston's home

Ze omschrijft haar interieur als: 'De Oude Wereld die de Nieuwe Wereld ontmoet'. Een sexy uitstraling vindt ze belangrijk, maar comfort is essentieel.

Aniston legt uit hoe de verbouwing van een huis vaak uitdraait op een compromis. 'Justin wilde zeker zijn stem laten gelden, dus het was een beetje een leerproces voor mij om ook gehoor te geven aan ander geluid tijdens het ontwerpproces,' zei Aniston. 'Het was bijvoorbeeld nou niet het handigst om direct "nee" te zeggen op iedere suggestie.' Goede tip als je binnenkort ook gaat verhuizen.