Dit designbed speelt in op onze favoriete slaapkamertrend

Mogen we nog héél even blijven liggen..?

SPONSORED

Trendwatcher Faith Popcorn – what's in a name – vertrouwde er in de jaren negentig al op dat we in de toekomst massaal met een zak popcorn op de bank zouden kruipen, afgesloten van de buitenwereld, veilig in eigen huis. En ja hoor, dat zogenaamde cocooning, dat bevalt ons decennia later nog steeds maar al te goed. Maar waar doe je cocooning nou het allerbest?

Juist, in de slaapkamer, in bed. In je CALM-bed van Schramm welteverstaan. Designer Sebastian Herkner ontwierp met CALM het ultieme cocooningbed waarin je met alle liefde in blijft liggen en de hele dag geen stap buiten de deur zet. Zélfs niet als de krokussen zich buiten al laten zien, de vogeltjes vrolijk fluiten en de eerste zonnestralen tussen de gordijnen door piepen.

Advertisement - Continue Reading Below

CALM is onderdeel van de PUREBEDS-lijn van het Duitse Schramm. Met cocooning in het achterhoofd ontwierp Herkner een modern bed met een hoog, gebogen hoofdbord dat zich om het bed heen vouwt. De fijne details in de stoffering maken het bed één met het beddengoed. Mooi én comfortabel dus. Wedden dat niemand het jou kwalijk neemt als je daardoor een dagje stiekem van de radar verdwijnt?