Zo tover je je slaapkamer om tot romantisch paradijs

Houd jij meer van roze of vintage?

SPONSORED

ELLE, ELLE Decoration en IKEA hebben de handen ineengeslagen, met als resultaat inspirerende video's waarin we je laten zien dat persoonlijke stijl overal toepasbaar is, ook in je interieur. Na de woonkamer en eetkamer is het nu de beurt aan de kamer waar je heel wat uren doorbrengt: de slaapkamer.

Er staat één IKEA key-item centraal, vandaag is dat bed GJÖRA, waarbij twee totaal verschillende stijltrends tegenover elkaar worden gezet – want hóe leuk is het om te zien hoe je met één meubelstuk eigenlijk alle kanten op kunt?

Advertisement - Continue Reading Below

De trends zijn dit keer 'Pinks' en 'New Romantic'. Beide zijn romantisch maar 'Pinks' is minimalistisch zonder prints. Er wordt enkel gebruik gemaakt van tinten roze, aubergine en koraal. Rustig gedoseerd, volwassen en clean. 'New Romantic' is lekker over de top en sluit aan bij wat modehuizen als Gucci en Valentino doen: eigenzinnige ontwerpen, vol met print, een tikkeltje duister. Vintage en nieuw gaan daarbij hand in hand.

More From advertorial
20 articles
Liefde is: cadeautjes voor jezelf kopen
Elle NL + Marie Jo
Wij leveren hét bewijs: every day is denim day
Elle NL +
Winterse huidproblemen opgelost
Elle NL + Juhldal
Toe aan vakantie? Hier moet je zijn
Elle NL + Ikos
Win-win! Zo word je fashionable fit
Elle NL + Samsung

Je slaapkamer stylen werd nog nooit zo gemakkelijk. Just press play

Benieuwd naar alle meubels die we gebruikten in de shoot? Ga voor meer wooninspiratie naar wooninspiratie.ikea.nl. En houd de site in de gaten voor het laatste style-battle: de work space.