Focus gebruikt 'augmented reality' bij het visualiseren van een aankoop

Gemakkelijke keuzes maken met The Focus Creation 'augmented reality'-app.

Meer van advertorial
20 articles
Rituals; diffuser; scent;
Boost lichaam en geest met de juiste geur
Elle NL + Rituals
Happy birthday Levi's!
Een 'slimme' tandenborstel met app, werkt dat echt
Elle NL +

SPONSORED

Het visualiseren van een toekomstig interieur is zo gemakkelijk nog niet. Toegegeven: ook wij blunderen er op los. Hoewel een paarse muur zo weer wit is, is dit bij het shoppen van een haard een ander verhaal. Hier willen we zeker zijn van onze aankoop. Om dat te garanderen ontwierp haardenconstructeur Focus een app waarin gebruik wordt gemaakt van augmented reality. Zo kun je een Focus haard visualiseren in je interieur met een smartphone of tablet door de app hier te downloaden. Inrichten anno 2017 noemen we dat.

Advertisement - Continue Reading Below

Behalve slim inrichten met augmented reality loopt Focus op gebied van design ook op de concurrentie uit. Alleen al dit jaar sleepte het Franse haardenbedrijf twee prijzen in de wacht. Het Slimfocus model ontving de gouden medaille op de German Design Award en het Curvifocus model werd verkozen tot zowel Gasproduct van het jaar als Product van het jaar op de Heart and Home exhibition in Engeland. Tijdens een trip naar The Big Apple kan je ook zo maar eens een Focus haard tegen het lijf lopen: de Gyrofocus wordt tentoongesteld in het Guggenheim museum in New York.

More From advertorial
20 articles
Rituals; diffuser; scent;
Boost lichaam en geest met de juiste geur
Elle NL + Rituals
Happy birthday Levi's!
Een 'slimme' tandenborstel met app, werkt dat echt
Elle NL +
Win nu een supersonische tandenborstel twv € 329!
Maak nu kans op Pandora-sieraden twv € 227

De moderne haarden van Focus bestaan uit de meest uiteenlopende modellen, sommigen een kunstwerk an sich. Zoals de Cosmofocus. De moderne haarden zijn ecologisch en zuinig in gebruik en worden met de hand gemaakt.

De gehele collectie vind je op de website.