Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst

Kerstversiering, outfits, tafeldecoratie en accessoires.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
9 dingen in huis die je onbewust lui maken
En ze blijkt niet de enige bekendheid die dat doet.
Wat? Mariah laat haar kerstboom staan tot juni
Dit zijn de 6 interieurtrends volgens Pinterest

De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen. Tijd om een kerstboom te scoren en je huis om te toveren tot winter wonderland met kilo's aan kerstversiering. Eindelijk. Onze favoriete plek om deze kerstartikelen te kopen? Sissy-Boy. Hier vinden we alles onder één dak – wat geen overbodige luxe is tijdens dit winterse weer.

We waren al eerder in de ban van Sissy-Boy en haar prachtige fluwelen meubels. Tijdens de feestdagen is het label opnieuw favoriet. We shoppen hier all ingredients to make you spark: van kerstcadeaus tot boomversiering, kerstoutfits en accessoires voor op de kersttafel. Naast een prachtige collectie creëerde Sissy-Boy leuke recepten om het versieren nog gemakkelijker te maken:

Kerstversiering is er in drie collecties: Galaxy, Dream Noir en Vintage. Alle collecties hebben speciale kerstballen die per stuk verkrijgbaar zijn en een eigen verhaal vertellen. De Galaxy-collectie heeft zojuist de prijs voor mooiste kerstbal 2017 in de wacht gesleept met de handbeschilderde octopus.

De Dream Noir-collectie is een klassieker met een twist. Als favoriet hebben wij de kever inclusief juwelen. Liever een nostalgische boom? Shop dan de Vintage-collectie. Deze lijn bestaat uit vertrouwde kopstukken zoals we die vroeger in de boom hingen. Zoals een notenkraker en sneeuwpop.

Dit jaar hangen we behalve traditionele ornamenten ook speciale kerstballen in de boom zoals kreeften, flamingo's en tijgers. Top je kerstboom af met unieke letterballen.

Kerstboom: check. Over naar de kersttafel en cadeaus. Wij tippen de prachtige wijnglazen en karaf met kleurverloop en de all-time favorite: de sneeuwbol. Al deze producten shop je online of koop je in de winkel.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Sissy-Boy.