De seventies zijn terug in onze huiskamers

En deze items mogen niet in jouw interieur ontbreken.

Denk jij bij jarenzeventiginterieurs alleen maar aan oranje en bruine geometrische behangetjes? Neem dan eens een kijkje tussen deze items. Van velvet en colourblocking tot rotan: dit past ook in jouw eigentijdse interieur.

Advertisement - Continue Reading Below

1 Rotan

Oude tijden herleven en als dat betekent dat rotan terug is, vinden we dat helemaal geen straf. Denk rotan bijzettafels, krukken en natuurlijk stoelen. Maar dan in een eigentijds model.

Rotan stoel van House Doctor, € 399, via Wehkamp.nl

Advertisement - Continue Reading Below

2 Colourblocking

Bonte kleurcombinaties voor kussens, kleden en dekbedhoezen. Wij houden ervan. Vooral gecombineerd met grafische dessins en strakke belijningen.

Kussen colourblocking van Ferm Living, € 69 via Wonenmetlef.nl

Advertisement - Continue Reading Below

3 Fluwelen gordijn

Oké, de komst van velvet en fluweel in onze huiskamers is geen nieuwtje. Maar wél een jaren 70-uiting en gecombineerd met 'millennial pink' het vermelden meer dan waard. 

Fluwelen gordijn, € 39,99 H&M

Advertisement - Continue Reading Below

4 Macramé

Waarom planten op de grond zetten als je ze ook kan ophangen? Plantenhangers van macramé zijn anno 2018 niet meer weg te denken. Dus we haken er nog even rustig op los. Of kopen ze gewoon in de winkel.

Plantenhanger macramé, €17,99 Sissy Boy

Advertisement - Continue Reading Below

5

Fringe zien we overal terug: op plantenmanden, kussens, wandkleden en ga zo maar even door. Maar in de winter verlangen we vooral naar zo'n fijn fringe plaid.

Fringe plaid van Malagoon, € 49,95 bij de Bijenkorf

Advertisement - Continue Reading Below

6 Champagnecoupes

Ze lijken zo weggelopen uit een jarenzeventigfilm, maar dan mooier. Niets te vieren? Zorg dan dat er wat te vieren valt. Deze champagnecoupes staan namelijk te springen om toegevoegd te worden aan jouw servieskast.  

Vintage champagneglazen van Libbey, € 34,95 bij de Bijenkorf