Wie je allemaal moet verwijderen op social media in het nieuwe jaar

Om het jaar goed en fris te beginnen kun je een grote schoonmaak in huis houden, maar vergeet ook vooral niet je social media accounts.

Ja kinders, leek het gister nog januari 2016, je knippert drie keer met je ogen en er is *poef* gewoon een heel jaar verdwenen. Om het jaar goed en fris te beginnen kun je een grote schoonmaak in huis houden, maar vergeet ook vooral niet je social media accounts. Inmiddels besteden we meer tijd online dan thuis dus dat lijkt me niet meer dan logisch.

Neem je Facebook, Snapchat, Instagram en Twitter eens onder de loep, en knal de volgende types er resoluut uit.

Advertisement - Continue Reading Below

1. The one that got away

Iedereen begint altijd meteen over hoe je je ex moet ontvolgen, maar dat gaat er maar vanuit dat je een slechte break-up hebt gehad en dat hóeft niet. Misschien ben je wel gewoon vrienden met je ex, of vind je het helemaal niet erg om nog op de hoogte te blijven van zijn of haar wel en wee.

Wie je echter wél uit de lijst moet gooien is een veel gevaarlijker type, namelijk The One That Got Away. Met deze persoon heb je ooit een woest wilde romance gehad, maar daar is het ook bij gebleven. Nooit groeide het uit tot innige verkering of ware liefde, omdat de één de ander heeft gedumpt, of omdat het een vakantieliefde was, of iemand is naar het buitenland verhuisd, wat de reden ook is: het mocht niet zo zijn.

K. Schippers schreef ooit: 'De mooiste, onvergetelijkste liefdes zijn bijna nooit de liefdes die geslaagd zijn, maar de liefdes die nooit tot bloei gekomen zijn.'

En dat is precies hoe het is. Dus, doe het jezelf niet aan om daar steeds aan herinnerd te worden, weg ermee.

Morgen: nummertje 2...